tirsdag den 13. april 2010

Der kom da hul.

Der er taget hul på listen over gøremål. Som tidligere sagt, så er 24 timer nok lige i underkanten. Men jeg har da fåét skåret de par træer og de to New Dawn roser ned og kørt afklip op i bunken, hvor den slags skal ligge. Bunken er snart  enorm, men det er rigtig godt til fasaner, pindsvin og andre små dyr, der er godt og sikkert at bo.
At gøre listen er stille og roligt skrumpet ind, og jeg er ret tilfreds med mig selv. Jeg går ind nu, for det er ikke længere til at se hvad jeg selv laver derude. Aftenturen er gået og det er så smukt ude, jeg kan næsten ikke holde ud at gå glip af vejret. Der er helt stille udenfor, det er der ikke så tit her hos os.


Vasketøjet nåede jeg et par rundter af. Jeg syntes at det er vidunderligt, at tøjet kan komme ud og tørre, ren luksus. Desværre kører bønderne med gylle i disse dage, så det er selvfølgelig så, som så med det friske.Der er klippet ned af roser og andre vækster. Nu kan håndværkerne bare komme an. Der er fri bane.
Komposten var jeg så heldig at, manden på genbrugsstationen i Søndersø, læssede  på med maskinkraft. Det var jo god service. Herhjemme hjalp Toke mig, med at få traileren tømt igen.
Tilgengæld lavede jeg toast og hentede af den gode æblemost, så  var der lige en lille skovtur ude på marken. Meget hyggeligt.

Jeg håber på godt vejr imorgen igen. Der er stadigvæk pil at sorterer. Jeg nåede dog 5 bundter her til aften, det er ok. Der er grænser for hvad venstre arm vil være med til. Men det er helt fint. 

Den søde tand rev godt i mig, da det var tid til aftensmad, så der røg lige en kage i ovnen. Den nydes der af her til aftenteen.
Min nye computer er jeg ikke helt tilfreds med, det går ekstremt langsom, alt hvad jeg gør. At få billeder ind på bloggen, det er næsten umuligt. Den accepterede de to som er her, resten forsøgte den at uploade, men gav åbenbart op. Måske det er bredbåndsforbindelsen som er langsom, men den gamle maskine var dog hurtigere en denne her. Pis...

1 kommentar:

  1. Ja men nu har du fået din bærbare, så nu er den stationære(og hurtigere) min :-)
    Din mand

    SvarSlet