lørdag den 13. marts 2010

Anne, nu med "maskine "


Så er det ordnet, jeg er nu blevet en pacemaker rigere. Ikke at jeg tidligere her haft en, men jeg har manglet en, og den er der nu. Jeg er selvfølgelig enormt øm og håber at såret heler op hurtigt. Det gør det. Sådan skal det være.
Det er dog 14 dage med venstre arm i rimelig ro, det betyder ikke ud i yderstillinger og ikke tunge løft. Så det har jeg tænkt mig at rette mig efter.
Desværre betyder det også, at jeg har to kurser i næste uge som må aflyses, men sådan må det blive. Jeg tror, at jeg vil have for svært ved ikke at komme ud, hvor jeg ikke skal. Kursisterne kan selvfølgelig heller ikke være tjent med en underviser, som ikke kan det som er påkrævet. Så jeg beklager meget.

Nu skal jeg lige have lidt tid til at vænne mig til "maskinen" at den er der, fornemmelsen af at have det anderledes, end jeg har haft det i meget lang tid. Der er fortsat medicin og andre reguleringer, men jeg tror på at dette bliver godt.
Oplevelsen under mit korte ophold på OUH ( Odense universitets hospital) har absolut været godt. Søde kompetente mennesker. Hurtigt ind af døren, behandling og hurtigt ud igen. Det er dejligt, der er ingen grund til at ligge der længere end højst nødvendigt, det bliver man ikke hurtigere rask af. Jeg bliver helt sikkert hurtig bedre her hjemme. Her hvor der er rimelig fred og ro.
Nå ja altså Kim og Toke har jo gang i musikken, sådan lidt hele tiden, men her kan jeg jo lukke døren og ikke være tvunget til TV, som medpatienter gerne vil se.
Kim og Toke kom og hentede mig ved middagstid, det var dejligt. Toke må være chauffør i nogle dage, hverken Kim eller jeg kan kører. Det passer Toke fint, så er der lidt lettere adgang til at låne bilen.



OUH er som så mange andre Sygehuset et sammenrend af forskellige tider. Her noget af det nyere byggeri som for det højes vedkommende , efterhånden er ret gammel også. Dertil er senere kommet de sort buede bygninger.





Ud mod Sdr. Boulevard og Ringvejen, ligger så de rigitg gamle bygninger, som er så flotte, det er smukt  byggeri med de røde tegl tage. Som indfødt Odenseaner, husker jeg selvfølgelig de gamle bygninger fra min barndom. Når vi skulle til røntgen for tuberkulose og andre ting som åbenbart foregik i sygehusregi.

4 kommentarer:

 1. jamen dog...det var ikke lige den slags softwear, jeg kom til at tænke på, da jeg læste dit tidligere indlæg...godt bedring :-)

  SvarSlet
 2. Anne
  Som ovenstående, Anne, det var en overraskelse. Så meget snak om Kims brok og ingen omtale om din "lille" operation. God bedring! Det er meget længe siden tid siden, at jeg har besøgt nogen på Odense Sygehus, men jeg har da været der.

  SvarSlet
 3. tak for gode tanker. Jeg mærker en forskel, hvilket selvfølgelig også var meningen. Så nu skal jeg så bare have 14 dage med lidt ro på. Det bliver meget, meget svært.

  SvarSlet
 4. Hej Anne - Ja det har du da godt nok været lidt stille omkring :-) men god bedring. Er det en pacemaker? du har fået, for så har du vel også haft perioder hvor du ikke haft det så godt - tænker jeg. Sikker noget.
  Dine kursister tilgiver dig nok , bedre sent end aldrig, ved du nok.
  Gætter på at det ikke har været planlagt længe når du sådan havde kurser.
  Synes nu nok at en PM må regnes til HW ;-)

  SvarSlet