fredag den 19. marts 2010

Ny brille.

Efter meget lang tid som muldvarpe, har jeg fået taget mig sammen til, at få testet øjne hos optikeren. Det endte som forudset med  en ny brille. Ny styrke og lidt forandring i stellet.
Jeg tror ikke at forandringen er så voldsom, da Kim endnu ikke har bemærket at der er noget forandret ved mig. Men hvad vi har jo også levet med hinanden i mange år, ja vel ca. 21 af slagsen. Så man vænner sig til så meget.

Briller er en større udskrivning, men heldigvis forandrer mit syn sig ikke så hurtigt, så de her holder nok nogel år.

Jeg glæder mig til at læse med dem på. Det har i lang tid været ret anstrengende, da skriften hurtigt flød sammen. Det skal den bare prøve på at gøre med de nye her.

2 kommentarer:

  1. Jeg kender det...jeg skal også selv have testet øjenen og helt sikkert ind og have dyre briller...indtil da klarer jeg mig med styrke 2.5 + fra netto og den slags....men jeg har lige skiftet fra 2.0 til 2.5 og det var også ved læsning at det varret anstrengende og teksten flød hurtigt sammen....

    SvarSlet
  2. Anita, det er bare anstrengende at skulle læse på den måde. Især hvis man som jeg, i disse tider læser meget. De billige går desværre ikke her. Har forskellig styrke på øjnene.De nye her kostede en formue, men kan da heldigvis betales i mindre portioner. Ellers var det blindestokken.

    SvarSlet