mandag den 3. maj 2010

Normalitet, bark og blomster.

Så er jeg ved at være i nærheden af normalitet igen. Kedelig dag, med meget lavt tempo. Men det er jo ok, når man ikke er frisk. Her sidst på eftermiddagen, vovede jeg mig lige ud i haven. Det hjælper faktisk at komme ud. Det er jo ikke frisk luft man bliver syg af.Mirabellehegnet står lige nu på sit højeste. Det tegner til en fandens masse mirabeller, som vi skøjter rundt i, på græsplænen. Men hvepse og fugle vil blive rigtig glade. Lige nu er det mig, der glædes over synet.
For ikke at gå i seng, uden at have foretaget mig noget fornuftigt, skar jeg lige et par pil  for at se om det er muligt at trække barken af. Det går fint. Så kan de kursister som kommer onsdag, torsdag og fredag, få noget bark med hjem. Det er faktisk dejligt at trække bark af, en god glidende bevægelse og så har man en hel lang strimmel. Barken rulles op, løst, så den kan tørres eller evt. fryses ned. Som rullerne ligger der i skålen, er de jo i sig selv dekorative.Ja jeg kan jo næsten ikke se mig mæt på dem, de er så smukke.


6 kommentarer:

 1. Ja, der er umådelig smukke...og nu spørger jeg så rigtig dumt, men det er jo den måde man får noget at vide, på, ikke. Øh, hvad bruger man barken til? Altså bortset fra at de er megaflotte de ruller der...

  SvarSlet
 2. Åh - ja bark er skønt. De havde også lige lavet bark i vores børnehave. Det må jeg få lavet lidt af. Sidste år lavede jeg barkruller så sent som til pilefestivalen :-)

  SvarSlet
 3. Kirsten: Man kan bruge barken til at flette af, slå reb, sideflet i kurve, flade bakker.Kurve som er flettet af birkebark strimler, kan lige så godt være flettet af pil eller anden bark.
  Piletosse: Ja, bark kan trækkes meget længe. Det er dejligt arbejde. Lidt barndomsagtigt. Det med at se hvor lang en strimmel man kunne få af. Uden overhovedet at have kendskab til pilen, dengang.

  SvarSlet
 4. Tak for svar, egentligt kunne jeg måske selv have regnet det ud...men det gjorde jeg så ikke...huske også fra min barndom hvor sjovt det var at trække lange barkstrimler af pilegrene, vi flette dem til "tarzanlianer"...

  SvarSlet
 5. Kære Anne,

  Sikke nogle skønne billeder. Tak for din opbakning og for mange søde bemærkninger hos mig. Jeg linker til dig. Kh fra Claus

  SvarSlet
 6. Hej Anne
  Håber, at du er ovenpå igen.
  Og tak for de dejlige billeder af mirabelletræet. Dem har vi ikke her, og jeg tænker ofte på, hvor dejligt mirabeller smager. Ville ønske, at jeg kunne dele med hvepsene og fuglene!
  Pilebarken er så smuk. Jeg husker, da jeg var på kursus hos dig, at der blev talt meget om den flotte bark.

  SvarSlet