mandag den 9. august 2010

Garn uden nuller.


Jeg har fundet min aller bedst strikke bog frem. Det er en sag fra 1988. Jeg har snart strikket og slidt da nogle sweatre op, strikket efter denne dejlige bog.
 Hvis jeg skal være helt ærlig, så har jeg kun strikket en af modellerne, det er nemlig altid den samme jeg strikker. Men... nu skal der sgu ske noget her på nordfyn. Ja i tror sikkert at jeg er helt tosset, men det bliver en anden model denne gang.... tror jeg nok.

Nu er det så at jeg også har tænkt mig at kaste mig ud i at strikke i noget andet garn, end det sædvanlige. Jo det bliver vildere og vildere. Mit øje er faldet på de dejlige farvekort jeg har fået tilsendt, med prøver på Supersoft. Jeg ved at der er rigtig mange af jer der ude, som strikker rigtig meget, og meget smukt. Hvad er jeres erfaring med supersoft?  Det virker rigtig lækkert. Hvordan bliver det efter brug, jeg er lidt træt af at der kommer for meget "nuller" på, når det strikkede er brugt ganske lidt. Har i nogle bud, hører jeg gerne fra jer.  

5 kommentarer:

 1. Kan desværre ikke give erfaring fra mig, jeg har ikke prøvet Supersoft.

  SvarSlet
 2. Jeg har strikket een ting i supersoft som ryger i skraldespanden når jeg lige tager mig sammen til det. Selvom jeg lavede strikkeprøve og hva' ve' du ha', har det teet sig bagefter så facon'en på ingen måder holder det jeg strikkede. Men nu er jeg jo også en ussel amatør udi strikkekunsten :-))

  SvarSlet
 3. Hva? Er der strikke revolution på vej fra Fyn??
  Her kun strikket en enkelt model i Supersoft, og den var ok.

  SvarSlet
 4. Jo, jo Kirsten. Jeg kan jo ikke bare gå her og tro at solen skinner altid. Revolution, det er lige mig.

  SvarSlet
 5. Hehe, jeg har arbejdet sammen med Kitti på et tidspunkt.

  SvarSlet