mandag den 7. februar 2011

Så er de første dukket op...


altså de første ERANTIS,det lysne derude. Jeg håber ikke, at de bliver ødelagt af den kommende kulde som varsles. Men der er nu så mange erantis her i haven, så det skal nok blive gult.
Lige i dag blæser det helt af H...... til. Jeg gider bare ikke mere brændeovnshalløj her.

 Til gengæld er jeg indstillet på, at give den er ordentlig skalle inde i Kim' herreværelse. Det har i flere år været alt for mørkt, støvet og beskidt. Nu lyder der helt andre toner, fra Herren i kammeret. Kim er indstillet på lyse vægge og så sætter han træpaneler op, som skal være grønne, sådan lidt engelsk grønne. Jeg tror at det bliver rigtig godt. Det er jagtsalonen, så der skal selvfølgelig være trofæer og andet gejl på væggene.Bare han dog ikke får det hele fyldt for meget op , igen. Nå men det er jo Kim' værelse så jeg kan kun give nogle råd, og der lyttes da også. Men jeg skal bestemt ikke,bestemme der inde.
Kim har haft herreværelse,siden vi flyttede her ud på landet. Jeg har første fået mit pigekammer, da Toke flyttede hjemme fra i August 2010. Tilgengæld er dette ikke et hjem,hvor børneværelserne står urørt hen de næste par generationer. Ude af reden, er ensbetydende  med afgivet suverænitet til barnekammeret. Det har både Toke og Rasmus, med deres kærester nydt godt af, da mit pige kammer også er gæsteværelse, når der er brug for det.
Når herreværelset er færdig, har jeg tænkt mig at gå i gang med stuerne, de ligner noget der er løgn. Her er det selvfølgelig dejligt,når det er lidt gråt og ikke mindst mørkt i vejret. Stearinlys gør underværker i et hvert hjem.

Glædeligblæsevejr

4 kommentarer:

 1. Nej, nej, nej...Jeg kan hverken finde erantis eller vintergækkker her... Her er kun våd og klam og mudret jord!
  Uha hvor kunn ejeg også godt tænke mig at få gjort noget ved jordhulen her...kakkeloven og de mange stearinlys har sat deres tydelige spor på de lyse tapeter...

  SvarSlet
 2. Ja Kirsten, det er rigtig hyggeligt, men noget forbandet svineri. Gad vide hvordan vi ser ud indvendig. Jeg ryger ikke, men har selv en fornemmelse af, at mine lunger nok kunne ligne en letrygers, blot p.g.a. stearinlys og brændeovn, med udsivende røg.

  SvarSlet
 3. Erantis'erne er også dukket op under min altan, jeg har bare ikke foreviget dem endnu.
  Det var noget af et blæsevejr vi fik i aftes/nat. Jeg havde den blandede fornøjelse at køre hjem i det. Har i fået væltet træer og buske i løbet af natten ??

  SvarSlet
 4. Erantis og vintergækker! Sikkert fordi de er de første blomster, er de mine favoritter. De var næsten altid i blomst på min fødselsdag i februar.
  Her har vi sådan ca. 30 cm sne overalt - meget mere hvor det har føget sammen - så der er lange udsigter til forårsblomsterne. Jeg har lidt vintergækker.
  Lene

  SvarSlet