tirsdag den 13. september 2011

Nu er det slut....

med brok og galdeudgydelser. Min mand Kim har nu inden for det sidste 11/2 år gennemgået en brok operation og fornylig fået fjernet galdeblæren. Nu er det, at jeg har enormt store og positive forventninger til fremtiden.
I disse valgtider, var det måske en overvejelse værd, om der evt. var nogle af de folkevalgte som burde under kniven. Hvis de er rigtig heldige, og det er de helt sikker, så er der for deres vedkommende ikke ventetid. De er nok forsikret, da deres arbejdsplads nødigt kan overleve ude dem.
Her holder jeg fanen højt, og glæder mig til at skulle til valgflæsk hos gode venner torsdag aften. Det bliver enormt spændende at se, hvad der sker. Jeg har ikke set eller hørt en eneste valg udsendelse eller læst en artikel, med valgpropaganda, jeg gider simpelthen ikke hører på dem.
Jeg kan ikke flyttes alligevel, jeg står hvor jeg har stået i mange år. Bredde og mangfoldighed skal der til.

3 kommentarer:

 1. Lige præcis...bredde og mangfoldighed...jeg håber på nye tider sådan rent regeringsmæssigt!

  SvarSlet
 2. Så ikke mere brok fra Kim! Lad os håbe, at han bliver tilfreds med den nye regering, så der ikke er noget at brok(ke) sig over der.
  Lene

  SvarSlet
 3. Ja, nu bliver det spændende at se, om de overhovedet kan samarbejde, på en ordentlig måde. En ting er drømme og visioner, noget andet er jo om det lader sig gøre.

  SvarSlet