lørdag den 15. oktober 2011

Rimmorgen. 
Gad vide om jeg er de eneste, bortset fra Kim, som står tidligt op, når jeg har fri, bare for at have en længere fridag. Jeg syntes som regel, at jeg spilder min frihed, hvis jeg bare sover for længe. Denne helt vidunderlige efterårsdag, med den første rimfrost og sol fra en næsten skyfri himmel, det må nydes i  fulde drag.
Der er planter som skal ind i mit værksted til vinteroverlevelse, æbler at plukke til most og ikke mindst en kurv eller to til fletning.
Brød er sat til hævning og hindbæreddiken er hældt på flasker, og kl. er 9.45. Jeg har drukket en hel kande te og læst det sidste af avisen fra i går.
Se dette er bare så fedt, nu købes der lige et par ting til weekendoverlevelse, og ellers klarer vi os med det der er.Rigtig god dag der ude i verden.4 kommentarer:

 1. Du er ikke den eneste :o) God weekend

  SvarSlet
 2. også rigtig god weekend herfra...holder også meget af morgener og af at have brugt dem tidligt og have tid til en pause og føle at resten af dagen stadig er der....og er solen udenfor og man sidder inde og nyder, at kunne gå ud på et tidspunkt....men bare nyde varmen af solen indenfor og vide at selvom der er koldt ude, så bliver det varmere op af dagen...

  :O)

  venligst Anita

  SvarSlet
 3. Selvfølgelig er du ikke den eneste der står tidligt op på fridage...jeg elsker a stå rigtig tidligt op og få noget ud af dagen...

  SvarSlet
 4. Rimfrost på sådan en tidlig morgen er bare så smuk med solens første stråler.
  Må indrømme, at jeg desværre ikke er tidligt oppe ret ofte, selv om jeg nyder det, når jeg er.
  Lene

  SvarSlet