onsdag den 7. december 2011

Dejligt selskab

Formiddagen har jeg tilbragt i dejligt selskab. Marianne og jeg havde aftalt at vi skulle mødes i Odense, når nu Marianne skulle til Fyn.  Vi har fået snakket om det meste, grinet og spist en meget dejlig frokost hos Themsen i Overgade. Jeg er nu proppet og har virkelig nydt at se Marianne igen. Det blev til et par gave køb og ikke ligefrem shopping, på kvinde maner, der er ikke rigtig nogle af os som er til det. Der er gade op og gade ned med stativer og rigtig meget af det, kan man sagtens leve uden, ingen problemer i det.
Men tilfældigt kiggede vi ind af vinduet hos damen her og det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer der. Der var meget hyggeligt, ingen støjende musik, og noget lækker mad. Hylderne er ligeledes fulde af forskellige lækkerier, så her kan der findes gode spiselige gaver, hvis man ikke lige er typen som har tid og lyst til at lave sagerne selv.

2 kommentarer:

  1. Uhmm, hvor ser der der hyggeligt ud hos Themsens - det vil jeg lige lagre i min hukommelse til næste gang, jeg er på besøg i den fynske hovedstad:-)

    SvarSlet
  2. Det er altid dejligt at mødes med en god veninde - og så på sådan et skønt sted!

    SvarSlet