fredag den 30. december 2011

Hverdag, igen, nu med nattesøvn.

Det har været en rigtig dejlig jul, denne. Jeg har haft fri i mange dag, nogle som sygemeldt og andre blot mine fri dage, som blev brugt til at komme mig efter operation d. 20 december.
Vi har i flere omgange haft de tre børn, med kærester her hjemme. Desværre er det for vanskeligt, at få dem  alle samlet på samme tid. Det har dog alligevel været rigtig dejligt at se dem, høre om hvad der sker i deres liv og ikke mindst, så er mors mad altid velkomment. Den er der altid i rigelige mængder. Jeg kan godt lide at lave mad, bage og forberede. Børn og svigerbørn nyder med velbehag, sådan skal det være.
Jeg må sige at det passer mig fint at det nu er hverdag igen, for mig ihvertfald. Jeg har haft første arbejdsdag i dag, efter Hisaplation. Det er gået godt, ingen træthed og ingen svimmelhed, eller hjerteflimren. Operationen er lykkedes, tror jeg nok at jeg tør sige højt nu.
Jeg har faktisk oplevet den store luksus, at jeg fra d. 22 december og  til nu har sovet hver nat, hele natten. Det er ikke sket de sidste par år, med en hel nattesøvn, så jeg nyder det meget.
Det nye år fortsætter forhåbentligt, som det gamle er sluttet. Det giver helt anden livskvalitet, pacemakeren skal selvfølgelig arbejde noget mere, men der er massere af batteri på den lille mini computer, som er min tro følgesvend.
Med de længere dage og forhåbentlig noget frostvejr, så er jeg ret tilfreds med tilværelsen.

God fredag aften
 

2 kommentarer:

  1. Dejligt at høre, at du har fået mere livskvalitet efter operationen. Godt nytår til dig:-)

    SvarSlet
  2. Hvor er det dejligt at høre at du har fået nattesøvnen igen...Alene det at sove en hel nat igennem er livskavalitetsforbedrende...Håber det fortsætter som nu... Godt nytår til dig og Kim...

    SvarSlet