torsdag den 22. december 2011

Så er der "flamberet"

Flamberede hjerter (Helle Ryslinge, DK, 1986) 

Plakaten har intet med min "flambering" at gøre, og det er absolut heller ikke sådan jeg er "flamberet"  

Nej jer er blevet hjerte "flamberet" (Ablateret)  Alle de tanker jeg har gjort mig, om hvad det var der skulle ske, er absolut ikke blevet indfriet. Heldigvis. Det er ikke fordi, jeg ikke er blevet velinformeret, af hjertelægen på OUH.  Men som de fleste andre mennesker, er jeg i besiddelse af en ganske god fantasi. Så jeg har jo den sidste månede forestillet mig alle muligt komplikationer, i forbindelse med den Hisablation, jeg lige har fået lavet. Hvis du selv får tilbudt denne behandling, så lyder det værre en det er.Jeg kan kun sige, at jeg er blevet behandlet af yderst professionelle mennesker.  Der var god stemning på operationsstuen, plads til grin og lidt sort humor. Dejligt.
Jeg er i den heldige situation, at jeg for to år siden fik implanteret en Pacemaker, så det slap jeg så for også, at skulle have lavet i denne omgang. Nu kommer paceren bare til at arbejde meget mere, end den har gjort tidligere. Der er rigeligt batteri, så ingen ko på isen.
Samtidig bliver jeg fri for et ret heftigt tilskud af hjertemedicin, så alt i alt bliver det jo nok jul i det lille hjem. Jeg tager den med ro i en uges tid og Kim og Toke, styrer jeg så rundt, med en fjernbetjening. Guderne, eller hvem det nu er der er på krigsstien i disse dage, ja de skal vide, at de får travlt de to herrer. Men det bliver hyggeligt. Jeg kan sagtens drikke god rødvin, selv om jeg sidder her i stolen og læse, strikker og fører fjernbetjeningen.
Lægen som udskrev mig, syntes at det der med rødvinen, for at holde godt gang i systemet, lød rigtig fornuftigt.

Glædelig jul til alle jer som læser med.

7 kommentarer:

 1. Man kan vel godt lykønske med det gode resultat, og samtidig sende en julehilsen tilbage. Skål, og fortsat god bedring.

  SvarSlet
 2. Ja tak Sifka, det kan du. Og ikke mindst SKÅL.

  SvarSlet
 3. Kære Anne, dejligt at alt gik godt. At styre to mænd med fjernbetjening med et glas rødvin i den anden hånd - jeg bliver helt misundelig :-)
  Rigtig glædelig jul og godt nytår (uden sygehusbesøg) til dig og din familie.
  Lene

  SvarSlet
 4. Godt alt gik godt og god bedring til dig...Bare sæt dem på arbejde Anne!Glædelig jul til dig og de to fjernbetjente herrer...

  SvarSlet
 5. God bedring - det var da godt, at alt forløb som det skulle. Jeg håber, at du får nogle dejlige juledage med rødvin og hygge... :-)

  SvarSlet
 6. Tak for forklaringen og tillykke med hjertetilstanden (ikke stil-standen). Glædelige rødvinsdage

  SvarSlet
 7. Hej Anne .. det var dejlig læsning, at din operation er vel overstået..

  SvarSlet