tirsdag den 1. maj 2012

Flittige Solskinspiger nu med Fynbo.
Så er de her igen. Det er bare så hyggeligt , når  "Sjællandspigerne nu med Fynbo" er her. Faktisk er de døbt om til Solskinspigerne. Vi er blevet røde i nakken og nogle har fået Jordogbeton arme. Der flettes, flækkes, farves og afbarkes pil. De er meget flittige og vittige tillige. Der grines en hel del. Der ties og koncentreres. Vi får bare det hele med her. Ikke mindst et par kilo mere på sidebenene, inden vi når i morgen eftermiddag  (onsdag) Vejret har været med os, vi har siddet ude både mandag og tirsdag, vi håber at vejret holder, også i morgen.

4 kommentarer:

  1. Jeg håber også vejret holder både for dig og solskinspigerne og også for mig...vi trænger skisme sådan til solskin forår og varme...Han er sgu da dejlig ham Driva Dan der...

    SvarSlet
  2. Ja Kirsten, det at få lidt anden kulør pynter på de fleste. Driva -Dan ja ham er der stil over. Han galer dagen lang. Pralerøv.

    SvarSlet
  3. Jeg tilslutter mig fuldt ud Kirsten K, han er vel nok en charmeur ham Driva Dan. Jeg håber, at vejret har artet sig vel under flette seansen.

    SvarSlet