søndag den 6. maj 2012

Himmel og Hamborg


Himlen og Hamborg, har været vores opholdssted de seneste par dage. Det med himlen frem går af de følgende billeder. Vi var dårligt kørt fra motorvejen, før der var en Land Rover forhandler som selvfølgelig måtte besøges. Det er jo meget Kim som er vild med LR'ere. Hvilket ikke betyder at jeg ikke syntes at de er enormt charmerende, det er de. Især de gamle modeller. 


Det er jo ikke til at koncentrerer sig, når de står både for og bag.Den lille Citroën C1 stod og så lidt lille ud.

Som det altid er med LR'ere, så er der stor spredning i deres stand. Meeeen, man skal aldrig smide noget ud. Du ved aldrig hvornår du lige mangler en stump. Hvilket ofte sker. Ja, du kan faktisk aldrig få for mange.


Som jeg ved anden lejlighed har fortalt om, så er der altid mindst en mand UNDER LR'ere, når den holder stille.


Tjek lige fronterne på de to modeller her. Den længst til højre, er langt den smukkeste. Desværre er man gået bort fra at lave dem i de nye modeller.
Det er lidt mørkt billedet, men jeg syntes jo at teksten på siden af denne gamle model er helt fin. Den kunne jeg godt bruge, til at kører pil og værktøj på, når jeg skal ud og undervise. Det ville være passende.

Men verden er andet end Land Rovere, hvis altså man spørger mig. Jeg har selv en stor svaghed for en anden type bil. Den er simpelthen fantastisk flot. Eksemplaret her under  er i meget flot stand. Den bliver brugt som salgsvogn, af lækre specialiteter. Franske vel at mærke.En anden af mine favoritter er denne lille søde bil. De er så charmerende og denne er rigtig fin, den bliver brugt til at transporterer Cup Cakes i. Bemærk de fine æsker som hænger på bagklappen. 

3 kommentarer:

  1. Hvor jeg kender det...min mor og hendes mand er veteranbil freaks..og der blive rheller ikke smidt stumper ud...Det er jo det rene guld...Ja man må sige der var lidt for en hver smag hos LR forhandleren...Men de to sidste biler du viser billeder af er da helt vildt charmerende...især den sidste, den er jo næsten lige til at putte i lommen og tage med...God aften til dig!

    SvarSlet
  2. Hvormange købte I ? ;-)

    SvarSlet
  3. Jan. nu var vi jo kørende i den lille C1. Der er ikke meget plads til halv gåede LR'ere. Men rent prismæssigt kunne der være en og anden som fristede. Da vi er rimelig fornuftige, eller rettere realistiske, så nøjes vi nok med den gamle LR og ny C1.Tænk på alle de timer der skal arbejdes for at man kan tjene til at brænde dyr benzin/diesel af.Drømme har aldrig kostet noget, så længe de forbliver drømme.

    SvarSlet