tirsdag den 11. september 2012

Jeg regerer, gør jeg.

Det er jo ikke dagligt jeg beretter fra Folehaves univers. Det er nu ikke ensbetydende med, at jeg er gået i dvale, det sker nok aldrig, det der med at sidde stille alt for længe af gangen er ikke lige min stærke side. Lige frem løbe gør jeg ikke, men jeg er dog jævnt hen i bevægelse det meste af tiden. Sådan har jeg det bedst.

I dag er der fri dag, hvilket betyder ingen indkald på grund af fravær. Så jeg udnytter timerne mest muligt. Rent faktisk står jeg tidligt op, udelukkende for at have fri nogle flere timer. Dynamoen skal helst startes op fra morgenstunden, jeg ELSKER det simpelthen.


Krebsene er meget flotte i år, de er langt over mindstemål. Jeg har efterhånden kogt et par hundrede stykker.
Kl. er  nu 9.00 og der er kogt 50 krebs, en rullepølse, forstås lamme, er i gryden til kogning, mere end en maskine vasketøj er vasket, taget ned og andet hængt op . Morgen te er drukket og jeg syntes at jeg har en lang dag forude endnu.. Ingen tvivl om at rullepølsen er betydelig mere lækker at se på når den er kogt og presset, lige her ser den noget vulgær ud.

Jeg håber at jeres dag vil være fuld af lys og god energi. Her fra sendes ihvertfald ud til jer alle.

2 kommentarer:

  1. For pokker hvor får jeg bare vildt lyst til krebs nu. Elsker skaldyr. Hvor har du nået meget inden jeg nærmest er nået til morgenmaden :-)

    SvarSlet
  2. Nemlig Anne... Det er sådan man udnytter en fridag, jeg elsker også at stå tidligt op, for så får man sådan en dejlig lang fridag...Lækker rullepølle der og krebsene ser megafine ud...

    SvarSlet