søndag den 17. marts 2013

Pilehøst på den grove måde.

Så er der skåret pil ned, rigtig meget pil. Kim og jeg har de sidste par år, talt om at det kunne være dejligt at komme af med noget af al den pil, som vi i sin tid plantede da vi flyttede her ud.

I dag lørdag, blev det så tid at få startet savene. Børn og gode venner, med børn, mødte op så der kunne arbejdes igennem. To mand med motorsave, som kørte rigtig meget, og larmede helt vildt. Resten af holdet slæbte grene ud til traktor og trailer.


Vi har knokler og hygget os. Spist god mad og grinet, snakket og blevet lidt kolde, da det satte ind med snevejr her ved 15 tiden. Havde det været december, ville vi glæde os over udsigten til hvid jul.
Det er IKKE december, og jeg gider ikke mere sne. Men det hindrede os da heldigvis ikke i at få lagt hele det stykke ned som vi havde håbet, men faktisk ikke troet muligt at nå.


Vi er jublende og har været ude her til morgen for at se hvordan det ser ud. Det har givet en masse lys, og det bliver spændende at se til sommer hvordan det bliver. Vi skal have en maskine på, for at få fræset stubbene væk og jorden arbejdet godt igennem. Alternativet er jo ellers at pilen blot skyder igen, og vi kan starte forfra. Vi har fortsat massere af pil stående på roden, men det må vi gøre noget ved til næste år.


Kim fortsætter lige lidt her til formiddag. Der er lidt mere vi gerne vil have væk, men det er til at se sig ud af. Som det fremgår af billederne er der meget stor forskel fra de to øverste til de nederste billeder.

5 kommentarer:

 1. Holddaop - sikke en masse dejlig pil. Det er vel velegnet til nogle flotte hegn?

  SvarSlet
 2. Ja, der kunne blive rigtig meget hegn. Lige nu står jeg ikke, og skal lave nogle.

  SvarSlet
 3. Hvor er det skønt at få ordnet ting der har været ønsket i flere år...Her har vi mange af den slags projekter...Men komer tid kommer vel råd! Ku' det bare bliver forår så, så alting anderledes ud!

  SvarSlet
 4. Foråret er længe ventet. Det ser ud, som om det kan tage nogle dage endnu, før vi kan sidde ude i haven med frokost og morgen te. Her ventes også med længsel.

  SvarSlet
 5. Hej
  Tusind tak for din kommentar på min blog. Det lyder til at du har kendskab til forskellige steder med mangel på arbejdskraft. Kan jeg mon lokke dig til at give forslag til hvor jeg kan tage vikararbejde???
  Mange hilsner vibekehartmann@gmail.com

  SvarSlet