mandag den 17. februar 2014

Så er det sgu sket igen.

Jeg har tidligere jamret her, over at ræven ikke kan holde tænderne fra mine høns. Sidst gik det ud over min hane Driva-Dan og frue Juliana. Der gik et par dage og jeg fik så slået kloen i en ny hane, en flot fyr af racen Vorverk. Lidt ung og uerfaren, men han har nu klaret at få de fire høns til at danne trop med ham.

Da jeg kom over for at lukke for hønsene her til aften, var der en ballade uden lige, lige bag mirabellehegnet.
Jeg brølede som en olm tyr, nu hvor jeg tænker over det. Ræven og hanen larmede og jeg forsøgt så godt jeg kunne, at løbe der over, men ræven var uden for min lygtes rækkevidde.


Så nu er jeg hane løs igen, igen. PIS.

At der i det hele taget er en ræv her hos os, er jo nærmest pinligt. Huset hund er en Tysk jagtterrier,  Haldur, som i den grad er tændt på ræve jagt. Kim er ræve jæger. Han går rigtig meget på ræve jagt, rundt omkring på nordfyn, den aller mest spændende jagtform, syntes han. Der er måske noget som kunne tyde på at han og hans "RÆVEHUND" er for lidt hjemme.
Jeg ser meget gerne ræven, hænge ude på vildtkrogen i morgen. Den skal fandeme ikke tage flere af mine høns .
Nu skal jeg så på hane jagt igen. Måske er der en i nærheden, som er til salg, jeg må se på det i morgen

6 kommentarer:

 1. For pokker da også...god hanejagt i morgen :-)

  SvarSlet
 2. Øv øv, håber du får en ny hane, og taget livet af ræven. Vh Lykke

  SvarSlet
 3. Trist.
  En hane skal man jo have for at hønseflokken fungerer optimalt.
  Jeg har en hane af dværgwyandotte i gul farve til overs fordi jeg vil forsøge at indkrydse noget landhøns i mine rugere for at gøre dem endnu bedre.
  Ham må du få. Skønhedsmæssig er han ikke helt på linie med vorverk; men han kan klare de opgaver, en hane er sat i verden for at klare. Han er ca. 7 måneder, så når du finder en anden er det blot i stegegryden med karlen.

  SvarSlet
 4. Tak Michael. Jeg har lige gang i en anden hane,et sted i omegnen. Hvis ikke det går, så giver jeg lyd.

  SvarSlet
 5. øv....surt show vil jeg sige.....da jeg havde høns havde vi osse problemer med ræve......så ærgrelsen kan jeg sagtens sætte mig ind i...håber du får en god og levedygtig hane.....

  SvarSlet