fredag den 23. december 2016

Er det ren fatamorgana, eller er der håb forude.De fleste har opdaget det, de færreste kan undgå at blive bare lidt involveret. Det har selvfølgelig noget med traditioner at gøre, måske også noget med alder at gøre, tror jeg. Der er forventninger som med stor sandsynlighed,  kan indeholde en del skuffelser, af forskellig karakter.
Det med traditionerne er hos os, gledet en del ud igennem årene. Børnene er voksne og har selv fået børn, næsten alle tre, den yngste kommer forhåbentlig, med en lille dreng sidst på måneden. De skal selvfølgelig lave deres egne traditioner.

Så er vi ved forventningerne igen. Hvor skal vi være hvornår, hvem kan komme på den samme dag, er der specielle hensyn at tage , kan der redes op til alle de overnattende , på et nogenlunde lødigt underlag. Hvis tur er det til at sove dårligt. Alle har allerede spist så meget julemad, at ingen gider have mere, alligevel vil man gerne stå med noget godt.
Med flere forældre en de obligatoriske to, samt diverse bedsteforældre, ja så kan det blive mange der skal ses til og grænsen for indtaget af fedt og sødt er ved at være nået.

Alt det kan jeg sagtens sætte mig ind i. Så Kim og jeg holder jule aften sammen her på " Bolmerodet " Den  ene af juledagene og kommer datter og to af børnebørnene, så bagjuler vi her. En enkelt julefrokost bliver det også til. Fredeligt og hyggeligt, satser vi på.Med dette ønsker jeg jer som kommer ind på siden, en rigtig glædelig jul og må vi så alle håbe på et fredeligt nytår 2017 .

4 kommentarer:

 1. ja det kan godt være lidt af et puslespil at få kabalen til at gå op, men til gengæld er vi fleste ret sikre på at maverne bliver fyldt op. Rigtig glædelig jul

  SvarSlet
 2. Åh, ja Bente ingen tvivl om det. Vi er heldige.

  SvarSlet
 3. Heisann, ja, her har begge barn reist til sine respektive familier på den andre kanten - og vi "gamle" blir igjen...
  Derfor ble også hva som serveres i kveld noe forandra! Nå er posten på plass, jeg måtte bare legge inn bilder fra tilberedningen... flere kommer etter hvert.
  Så nydelig julestemning du har på illustrasjonene...
  Ønsker dere en riktig god og fredfull julehøytid ;:OD)

  SvarSlet
 4. Tak, Vilt og Vakkert. Det er desværre ikke fotos fra i år. Det regner, er rent plørevejr og grimt der ude, men vi har det koseligt her inde.

  SvarSlet