søndag den 8. januar 2017

Det er jo midt om natten.

Ja, lige præcis. Hvad i al verden laver konen dog oppe så tidligt, tidligt, jeg har været oppe siden kl. 03.45. Folk flest sover nu, det er det mest almindelige. Det er kun B- mennesker og dem med natarbejde som er vågne nu .

Men egentlig er det jo helt lige gyldigt, hvilket tidspunkt man koger kartofler på, når ellers de skal bruges som kolde. Eller hvad med gryden med æbler til æblesmør, for ikke at tale om kogningen af ingefærtrylledrik. Ja, det gøres lige så godt midt om natten, som på et hvilket som helst andet tidspunkt. Så det gør jeg så.
Brændeovnen knitrer, det er bælg mørket uden for, om end hanen er i gang med at fortælle sine høns, både dem i hønsehuset og så hende på to ben, at en ny dag er under opsejling.

Lige præcis denne dag bliver en særlig dag. Ikke at alle dage ikke er særlige, det er de jo, man aner ikke hvordan sådan en slutter og med hvad. Alt det der ligger indimellem, fra opstand til nedlæggelse.

Men i dag bliver jeg farmor igen, jeg er sikker. Lille Arn er lige nu ved at bestemme sig for at forlade den lune hule og sige godmorgen til verden, den store. Derfor er jeg oppe på dette helt vanvittige tidspunkt.

5 kommentarer:

 1. Nåh, jeg købte heller ikke den med kartofler, æbler og trylledrik, medmindre det da var et udslag af søvnløshed.
  Så kan man vel snart sige tillykke ...

  SvarSlet
 2. Man kan sandelig sige tillykke. De fineste store dreng er født, på Viborg sygehus.
  Så turen går til Viborg i morgen eftermiddag.
  Jeg har faktisk lavet både dette og hint tidligt i morges. Nu er der gode sager på flasker og glas.

  SvarSlet
 3. Åhh hvor spændende. Stort tillykke - gad SÅ meget også godt snart blive farmor, men endnu er der ikke udsigter til det, men jeg er SÅ klar og SÅ farmor-skruk ;-)

  SvarSlet