mandag den 10. december 2018

Hvor lang tid tager 99 kr ?

 Måske undre du dig over min overskrift, kan 99 kr. tage tid,  tja det kan de. Her i huset har Kim og jeg fordelt hvad vi hver især  tager os af, med hensyn til tlf. forsikringer, bank o.s.v. Kim  styrer afdelingen for tlf. abonnementer.

Den anden dag blev jeg ringet op af et telefon udbyder, han ville da lige hører om han kunne tale med den ansvarlige for tlf. abonnementer. Jeg sendte ham straks videre til Kim, som aftalte at han tilbud ikke var uinteressant, men han ville lige tjekke det der kører lige nu, som forøvrigt har kørt det samme sted i mange år. Her kunne vi få en månedlig aftale på 99 kr. Pr. Månede pr. næb, det er helt ok. Det blev aftalt.

Her i eftermiddag ringede den unge mand fra den anden udbyder så, jeg skal love for at de to herrer kunne snakke, jamen altså for fanden da, hvor meget tid kan man da bruge på at snakke om et abonnement på 99 kr.  Jeg siger jer, de kævlede løs i 1-1 1/2 time. Kim havde god tid og kan forøvrigt snakke her fra og til verden går under. Den unge sælger var ihærdig men fik dog ikke et par nye kunder. De aftalte at snakkes ved om 4-5 mdr.  Så tager de nok et par timer mere, tro det hvem der kan.


Billedet har intet med telefoner at gøre, jeg kan bare godt lide det.2 kommentarer: