fredag den 22. januar 2010

Forskellen på mænd og kvinder, eller en af dem.

Dagen er startet med morgenkaffe, sammen med 4 jægere. Kim havde fået "jagtdugen" på bordet og der var rundstykker og kaffe/te, samt hvad der nu skal til inden man skal ud over markerne. De skal ud for at kigge efter ræve, i rævegravene på de forskellige steder, hvor der nu er lagt grave i jorden. Haldur er vildt tændt når han ser de grønne mænd. Så ved han, at han skal med "drengene" ud at lege, han elsker det.
Snakken gik selvfølgelig om jagt, i ind- og udland. Hvor havde den ene eller anden været, siden de så hinanden sidst og med hvem. Ikke mindst, var der noget udbytte af timerne vadende i sne til knæene. Det er ikke altid der er det, men der er massere af frisk luft og smukke oplevelser.

Jeg kom under snakken til at tænke på forskellen, på hvordan mænd og kvinder beskriver de mennesker, de har været sammen med, som de ikke kender ret meget, men dog har mødt tidligere. Mændene her fik pejlet sig frem til, at kunne genkende forskellige andre jægere, ved at kend dem på deres biler.  " Nå, er det ham der kører i en sort Nissa " eller " Tømreren i den grå kassevogn "  Man omtales også ofte med titel : Bo murer, Poul elektriker, Skorstensfejeren  o.s.v.

Når jeg tænker på hvordan jeg og andre kvinder, i forskellige sammenhænge, får  kredset os ind på hvem der deltog i dette og hint, så syntes jeg det er anderledes. Det er mere noget med hvad de havde på af tøj eller hvilke briller vedkommende bar, måske også hvilken frisure eller hårfarve. Når det er i kurve sammenhæng, hvilket der er en del af, så er det sommetider identifikation på hvilken kurv/kurve vedkommende laver.
Ja sådan er vi da heldigvis så forskellige.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar