søndag den 14. februar 2010

HOMO Metropolis

Til en forandring har jeg haft pileflet kursus i denne weekend. Endnu en gang var jeg i Ullerslev Husflidsforening, de hyggelige sløjd lokaler var rammen og der kan jeg rigtig godt lide at være. Det er dog lidt irriterende, at jeg altid får frygtelig "rendenæse" af at være i lokalerne. Men papir nok klarer den sag.

Kim var ved at murer ventilationshuller, i mit værksted til, da jeg kom hjem ved 16 tiden. Gad vide om det holder i denne kulde, hvis ikke, så får jeg da mere luft ind af den vej end tidligere. Nå men det opdager jeg jo nok.
Vi endte inde foran brændeovnen med te/ kaffe,  bøger og for mit vedkommende weekendens avissektioner.Da nogle stykker. Guderne eller hvem det er, skal vide at jeg somme tider undre mig over hvorfor jeg ikke kan undvære min daglige avis. Det er sgu da temmelig nedslående havd der diskes op med. I Iran går det hårdt til. Afganistan er ren katastrofe. Den ganske regering er fulde af løgn og fagbevægelsen forhandler overenskomst, uden udsigt til lønstigninger til andre en dem selv, hvis ikke jeg tager helt fejl.
MEN så er der lys i øverste højre hjørne på bagsiden af avisen, det er bare så dejligt. Hun er simpelthen tilbage igen, konen som gør, at jeg må fortsætte mit abonnement på Politiken. Navnet er Nikoline Werdelin. Hun er simpelthen suveræn. For år tilbage var hun årsag til nærmest korporlige kampe, ved postkassen, her på matriklen. Jeg glæder mig til at følge den daglige stribe igen, forhåbentligt i mange år.

2 kommentarer:

  1. Ja det er dejligt at genfinde Nikolines streger bag på politiken igen. Det nyder jeg også meget :-)

    SvarSlet
  2. må vist til at holde avis igen :)

    SvarSlet