torsdag den 18. februar 2010

I tror det er løgn.

Dagen startede tidligt her på Bolmerodet. Kim havde en aftale på Nyborg sygehus, hvor han skulle til forundersøgelse. Vi drog af kl.06.45 med morgen kaffe/te og rimelig tæt trafik på motorvejen. I ventetiden kunne jeg lige få et par sider i min bog Rødhals af Jo Nesbø.


Det er bare så svine heldigt, at Kim kan blive opereret allerede den 4 marts. Det bliver godt for ham at få det overstået. Det kan forhåbentligt klares med en kiggert operation. Alternativt må han lukkes op, og der med få spoleret sin 6 pack. Ikke at det gør så meget, det er vel reelt temmelig mange år siden, at det var en 6 pack, han havde på maven. Nu er det bare en bughindebrok, den er der ikke meget hold i.Nok nærmere som en pose øl.

På hjemvejen, må jeg erkende at jeg gjorde det igen, to gange på to dage, sådan lige efter hinanden. Jeg tør næsten ikke skrive det højt. Vi var i Ikea, Jysk og Bilka. Det er simpelthen min års kvote, som hermed er opbrugt. Det var nu meget hyggeligt. Vi havde helt konkret, et par ting vi skulle kigge på. Det endte med at vi fik de 5 liggeunderlag som Toke skal bruge til rollespilsundervisning i morgen. Vi blev måske også lidt klogere på madrasser af forskellig typer.
Vi fik lige lagt lidt slagplan for lægning af gulv på loftet, hvor der er blevet isoleret. Toke må simpelthen give en meget stor hånd deroppe. Det gør han gerne, for han og Kim har ferie i næste uge. Jeg må så hjælpe også, sådan ind imellem. Jeg har et par vagter i næste uge, men før eller efter kan jeg sagtens lange gulvplader til. 

Det føles pludselig som om vi har travlt, hvis det gulv skal være færdigt inden d.4. Af erfaring ved vi, at Kim ikke er meget værd et par uger efter, at brokken er lavet. Der skal passe på, da den er repareret før.

4 kommentarer:

 1. Hej Anne - ja hos os er det ikke vaskebræt, men snarere vaskebalje - det handler om (i relation til 6-pack ;-)

  SvarSlet
 2. Ja vi får nok alle en lidt anden konsistens, med alderen. Det er helt ok. Jeg er ihvertfald for madglad til at kunne ligne en på 17 stadigvæk. Det er faktisk 40 år siden sidst.

  SvarSlet
 3. Kan man overhovedet lægge gulv med en bughindebrok ??

  Jeg krydser fingre for en kikkertoperation, men ellers skal gulvet jo nok blive lagt på eet eller andet tidspunkt :-)

  God weekend......

  SvarSlet
 4. Nej det kan man ikke Annette. Problemet er, at der d. 1 marts kommer håndværkere som skal lægge nyt tag. Derfor skal gulvet være færdig.Toke hjælper, heldigvis. Selv god weekend.

  SvarSlet