onsdag den 31. marts 2010

Berlin- Alexanderplatz.

For et halvt års tid siden, kunne man som Politiken-plus kunde købe 6 dvd' med Fassbinder' Berlin Alexanderplatz. Jeg husker serien fra 80'ne, hvor jeg var klistrer til den daværende tvskærm.  Jeg har alitd godt kunne lide Fassbinder, og har tit tænkt på Berlin Alexanderplatz. Desværre havde jeg ikke råd til at købe dvd'erne, da budet var der fra Politiken. Men,men... så var det lige, at jeg i gårsdagens udgave af avisen, så at filmen nu var nedsat til 400 kr. Den er nu bestilt og jeg vil glæde mig, til at gense den.

Egentlig ser jeg helst film i biografen, men jeg har nogle få dvd, som jeg ved, at jeg vil komme til at se med mellemrum. Biografen er selvfølgelig bedst, da den har et stort lærred og så det, at man har sat sig for at se film, ingen afbrydelse, ingen telefon. Det er dejligt, men kan være svært, når man ser film hjemme. Vores hjemme biograf består af computerskærmen, som jo ikke er så stor. Fladskærm i mange tommer har vi ikke, vi har simpelthen ikke fjernsyn.

3 kommentarer:

 1. Hmm, ingen fjernsyn? Ja, du er ikke den eneste, jeg kender, som ikke har TV, og jeg må indrømme, at jeg på en måde synes, at det er ret cool. Her i huset kører det uafbrudt (når gemalen er hjemme, han elsker underholdning)
  Vi er meget glade for danske TV serier på dvd, hvilket giver os mulighed for, at se lidt dansk "film" en gang imellem. For tiden er vi i gang med Matador, som vi sidst så for ca. 10 år siden.
  Lene

  SvarSlet
 2. Anne, jeg husker så godt Berlin Alexanderplatz, fra dengang i 80´erne, hvor også jeg sad klistret til skærmen.
  God fornøjelse med serien og rigtig god påske.

  SvarSlet
 3. Hej Anne !

  Fassbinder er en meget spændende instruktør synes jeg også og husker flere meget uforglemmelige film, jeg har set af hans..kan ikke altid lige huske titlerne...men det er nogen som går under huden på mig....husker også Berlin-Alexanderplatz fra mange år siden efterhånden og jeg husker vi sad klinet til skærmen, når den kom....
  Har ikke tv mere...havde et lille 14 tommers men det gik i sort da digitaliseringen blev enerådende...og så har vi ikke købt et nyt..vi bruger computeren, når vi ser noget....
  Men ham Fassbinder kan bare lave film....

  SvarSlet