tirsdag den 23. marts 2010

Drømmeland.

Ja måske ikke lige mit drømmeland. Kim havde et besøg hos en bekendt, som lige som han selv, er bidt af en gal Landrover. Bo har et rigtig dejligt værksted, som har alle muligheder, når man nu roder med mere eller mindre gamle biler. De bliver alle færdige og kører klar. Bo har mange gode triks, til hvordan men gør dette og hint. Dette nyder Kim godt af, da hans erfaring med Landrover, ikke er så stor som Bo'.







Landroveren herover er Kim' den er 39 år gammel og har efter sigende, kørt som postbil i Schweiz. Nu er det jo ikke noget luksus køretøj, der er tale om. Det går ikke så stærkt, så fart bøder, får han da ikke i denne bil. Affjedringen er det også sådan lidt tungt med. Lyden er infernalsk og det er kun fordi Kim elsker denne bil, at han holder det ud. Tinitus kunne godt gå hen og blive en følge af LR kørsel. Ofte har han hovedtelefoner på, med lydbog på programmet, så det tager selvfølgelig lidt af støjen. Planen er nu at der skal lyddæmpes lidt, da vi skal kører til Sverige i den gamle kasse. Jeg vil sætte stor pris på, hvis det kan hjælpe bare en smule på støjen. 
Vi har haft nogle meget hyggelige ture i LR', det er ned i tempo og  vi vælger altid om destinationen som passer til den gamle kasse. Sverige bliver den længste tur, vi til den tid tilbagelægger.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar