tirsdag den 16. marts 2010

Himmel og jord.
Gårsdagens aften himmel var lidt dramatisk og meget flot. Så selvfølgelig skulle jeg lige ud på haverundten. Det lyder som om jeg har en meget fin og frodig have. Det har jeg ikke, men den er der og den kræver helt sikkert omlægning så det vil noget, hvis den skal se ud som jeg gerne vil have det. Jeg vil meget gerne have mange blomster, jeg føler mig så rig når jeg kan gå ud med kurven og bare plukke friske blomster.

Inde i haven måtte jeg lige flytte lidt på de tørre blade, for at konstaterer at juleroserne ( ? ) er der, i rask fart på vej op af den kolde jord. Denne dag var det de lyserøde. Efter foto, måtte de dækkes lidt til igen. Bare for en sikkerheds skyld.                                 

  

Oppe i bedet ved terrassen, fandt jeg så nogle andre meget fine små spirer, det er den gamle røde pæon. Den stod her i et mega vildnis da vi flyttede her til. Den mindede i farven, om nogle af de pæoner mine bedsteforældre havde i deres have, i min barndom. Dem var jeg nød til at redde, da vi skulle rydde op derude. Efter et par år kom de igen med de smukkeste blomster.               

2 kommentarer:

  1. åh det ser dejligt sprødt og spirende ud...elsker når det hele er klar og bristefærdigt og bare vil op af jorden...

    SvarSlet
  2. Jeg tilslutter mig fuldt ud Anita´s kommentar, det er så dejlig en tid på året, når alt spirer og grønnes.

    SvarSlet