mandag den 29. marts 2010

Strik og læsning.

Jeg har været sygemeldt 14 dage. Det har været dage, som ikke har skulle indeholde for meget løften og strækken venstre arm, for meget ud.
Dagene er blevet tilbragt i selskab med strikketøj og krimibøger. Vesten har jeg boet i, siden den dag den blev færdig, og der bliver jeg boende. Jeg har dog købt garn til en mere, der er lidt mere farve på. Den første er selvfølgelig meget traditionel, sort, lysgrå, mørkgrå. Færdig. Kim syntes det er kedeligt, og at jeg bliver temmelig grå, da jeg er gråhåret også. Men jeg er glad for den, men vil glæde mig, til den grønn er færdig også.


Der er også tilbragt mange timer sammen med Harry Hole, han er kriminalkommisær i Oslo. Lidt af en drukmås, anti autoritær, charmerende og en mand med en godt intuition. Han har selvfølgelig kvindetække, er skide bange for at blive bundet, og tage et ansvar, som stjæler hans frihed. Men han er spændende, i sammenhæng med sine mere eller mindre korrupte kolleger. Han giver ikke op, er meget lidt selvoptaget og absolut ikke forfængelig. Meget bevidst om, at han som alkoholiker vil være håbløs, i et parforhold. Kvinderne han elsker dør fra ham, men så slipper han jo for at komme for tæt på, og skulle leve op til de stor krav, sådanne damer kan stille. Desværre hedder hans bedste ven Jim Beam, og han er meget magtfuld, selv i forhold til Harry, som ellers er en stor stærk fyr.
Det har været en hel stribe meget spændende krimi romaner. Jeg er næsten færdig med den sidste. Jo Nesbø har skrevet og de kan anbefales. 


                                  


I dag er jeg så startet på en morgenvagt, det er gået rigtig godt. Jeg har ikke været generet af operationsar, eller pacemakeren, tvært imod, jeg har bare kunnet mærke, at det har hjulpet så meget. Meget mere energi, det har jeg godt nok også manglet. Så jeg glæder mig til at komme igang med kurser igen.2 kommentarer:

 1. Hej Anne
  hvor er din "vest" flot.
  Hvis du har lyst kunne jeg godt tænke mig at vide hvor du har købt opskriften ?
  Er lige hjemvent fra 4 uger på new Zealand med meget garn i taksen så måske....
  På forhånd tak
  Anne-Marie Søgaard a-m.soegaard@mail.tele.dk

  SvarSlet
 2. sikke en fin vest hvor har du opskriften fra. Jeg har selv en til børn men mangler en til mig selv. Kan du måske hjælpe

  SvarSlet