onsdag den 3. marts 2010

Automatpiloten ude af drift.

Min energi er absolut på nul i dag. Ikke engang automatpiloten virker længere. Jeg har været ude, for vejret er så dejligt. Jeg kan ikke holde ud at gå glip af vejr. Efter en kop cacao og banankage i sofaen, gik jeg over i drivhuset.
Der var bare så lunt og godt. Blade fra figentræet og andre tørre vækster er fjernet, og så har jeg pelset figentræet godt og grundigt. Det er ikke fordi jeg ved, om det er det rigtige tidspunkt at beskærer på, men jeg plejer altid, bare at skærer i planter og træer hvis noget  "hænger for neden" Som regel går det godt. Ellers kan det jo være, at skidtet var gået ud under alle omstændigheder, hvem ved.Jeg glæder mig meget til at så ting og sager. Nogle gange får jeg det passet, andre gange er udbyttet ikke så stort, men billederne i mit hovede af, hvad det kan blive til , de er enormt stor og frodige ja med Claus Dalbys ord et rent flor af blomster og farver.
Så måske denne sommer giver mere tid til haven. Dejligt med drømme.

2 kommentarer:

  1. Det ser nu da ud somom du har nået en del idag på trods af den fejlende autopilot. Pyt også med autopilot når man godt ved hvad man vil....som f.eks. at pelse figentræet i solen.....:-))

    SvarSlet
  2. Du gør mig rigtig misundelig! Da jeg boede i Danmark, havde vi også lavet vores drivhus til hyggehus og hvor var det dejligt at sidde der og nyde de første af forårets solstråler.
    Der må være plads til sådanne dage ind i mellem, synes jeg ☺

    SvarSlet