søndag den 25. april 2010

Anemoner, Pavillioner og byttehandel.

Pavillion Danmark har holdt marked i dag. Så jeg har været i Odense fra kl. 9-15, hvor jeg har lavet snoede piletræer. Der er solgt nogle stykker, samt nogle af de små foderkræmmerhuse, som jeg lavede tidligere på ugen.
Der var hovedsageligt deltagere, som solgte blomster og havehalløj. Jeg delte en stor pavillion, med en forhandler af havemøbler. Det har været fint at stå i den dejlige varme og det gode lys.
Jeg fik købt 3 tomatplanter fra Ellebækkens planteskole, som havde en fin lille pavillion.

Der er altid så forbandet mange fristelser disse steder. Min økonomi rækker ikke til det hele, så derfor er det rart når der er nogle som vil bytte. I huset ved siden af hvor jeg sad, holdt Signe Wenneberg til, hun så sig da heldigvis lun på en af mine kurve, så vi byttede med nogle flotte indiske spande, af genbrugsplast, en af  hendes bøger, en pose urtete, en cirkelhakke og er flot kompostspand til at have stående på køkkenbordet/vindueskarmen.


Da jeg kørte hjem, kom jeg igennem Langesøskoven,  her var der fuld gang i anemonerne. Jeg syntes bare at det går så enormt hurtigt derude, lige nu.

Glædeligrestsøndag.

5 kommentarer:

 1. intet så godt som byttehandler :-)
  I dag har vi (læs: Eddie) byttet os til et lam :-)

  SvarSlet
 2. Ja det er da helt utroligt hvad der ryger over disken. Dejligt. Er der med eller uden "overfrakke"

  SvarSlet
 3. Åh ja, den med fristelserne, den kender jeg godt, hvor er det dog herligt når der er mulighed for at bytte.
  Tak for historien om Tordenskjold, utroligt at den kan finde på at grave sig ned for at overvintre. Men godt at den ikke får lov ☺

  SvarSlet
 4. Byttehandel er nemlig lige sagen, det synes jeg også...Jeg var også i anemoneskov i går, og ja der er fuldt drønpå lige nu...

  SvarSlet
 5. uden overfrakke :-)

  SvarSlet