søndag den 4. april 2010

Fætter Slow Hand.

Vi startede tidligt i morges. Turen er gået til Struer, hvor fætter Brage, også kaldet Slow Hand, bor. Vi var inviteret til brunch kl. 11, da Brage skulle fejres med sine 12år. Det med Slow hand, hænger sammen med at Brage spiller guitar, både elektrisk og akustisk. Det er han helt bidt af.

 Det tager godt 2 1/2 time at kører der op, hvis vi holder hastigheden, sådan nogenlunde som vi nu må. Det gør vi så.
Det var rigtig hyggeligt, at alle tre store fætre var med, det er længe siden de alle har været samlet. Alderen på fætre og den lille kusine Frigg spreder sig, fra de 20 og ned til 3 år. Det skulle nu ikke hindre de store af drengene i at få slæbt Brages kasser med lego frem, så der blev lige konstrueret lidt. Udendørs kom de også, med våben i hånd, dog kun dem af latex. Det var lige noget der passede Brage, med et slag der ude i haven.
Der var en masse god mad . Så var der som tradition er på fynsk, brunsviger til cacaoen. Denne brunsviger var rigtig flot, og lavet af mostrene Lene og Mette.


Jeg måtte lige have et foto med, af den meget sjove vase som, svigerinde Sanne havde investeret i. Den blev jeg ret vild med. Humoristisk og smuk var den med de helt enkle grene i.


2 kommentarer:

  1. smuk smuk kage, der er kælet for detaljen..et helt kunstværk.....flot med guldbarstykker under "strengene".....

    SvarSlet
  2. Fynsk brunsviger!! Ummm. Brage er vel nok heldig at få besøg fra mostrene på Fyn.
    Lene

    SvarSlet