søndag den 18. april 2010

Kurve, klimakterie og etik.

Søndagen går på hæld. Kursisterne er kørt og der er stille i værkstedet. Jeg er sikker på at de have en god og lærerig weekend. Alle fik lært noget nyt og deres kurve blev fine. Det er altid dejligt, når jeg fornemmer at kursisterne går her fra med noget nyt, som de gerne vil arbejde videre med. F.eks. fik de alle lært at trække cykelslange på et bankejern, ja det er faktisk ikke så let. Hanne som flettede for første gang, blev bidt, trods det at hun kom til at klippe lidt for tæt nogle steder på sin kurv. der er sgu ikke så meget at gøre ved det, for kort er for kort.Det jeg også får med når jeg har kursus, er at der,  især når vi holder frokostpause, altid bliver talt om mange forskellige ting. Det er så interessant, at hører hvilke synspunkter andre mennesker har på alt muligt. Vi kommer faktisk meget vidt omkring. Der er kvinders hedeture, som man burde ydnytte, tænk al den energi der går til spilde. Ja jeg syntes det er helt vild spild af varme, ikke mindst når man som jeg, har en olieregning, om året på 28.000 kr. Hallo lad os dog lige se af finde på noget. Tænk jer sommetider har jeg 5-8 "klimakteriemakreller"  i værkstedet, som sveder tran. Får vi nogen glæde af det, NEJ. 

Vi kom denne dag også omkring etik, i forhold til begravelser. Jeg har det selv meget dårligt, med at man fotograferer og laver videoer til begravelser. Men måske fik en af mine kursister, mig til at se lidt anderledes på dette. Hun sagde nogle ting, som i den grad, lige satte sig. Jeg føler det endnu. Tak skal du have. Vi kommer vidt omkring, det er dejligt. Selv bliver jeg lidt klogere, hver gang. 

 

Nogle meget dårlige fotos. Beklager, men det mååå være mit lille kamera. Det kan ikke være fotografen, som ikke kan holde apperatet i ro.


3 kommentarer:

 1. Hvilken blændende fantastisk idé at inddæmme kvinders overskudsvarme :-))
  Så skal du bare lige have fundet een der kan komme op med det rigtige udstyr (helst noget der kan være i en gennemsnitsdametaske).....

  Billederne er da gode stemningsbilleder....ingen fejl på dem:-))

  SvarSlet
 2. Ja, stemningen fra dit værksted, hvor man sidder på resterne af de førhenværende ko-båse, kommer lige tilbage i min mave. Håber at få lejlighed til at prøve det igen - og hvor er der dejligt lyst med de nye vinduer.
  Lene

  SvarSlet
 3. Jeg synes der ser ret hyggeligt ud til fletning og weekendhygge....og altid dejligt at mødes om en fælles interesse...og få gode råd fra en der har meget erfaring...

  SvarSlet