lørdag den 17. april 2010

Kursister, kylling og krydderurter.

Dejlig kursus dag. 5 glade og forventningsfulde kursister mødte op her kl. 9. Nogle har flettet før, ander slet ikke. De har været flittige og koncentrerede. Der er blevet grinet og snakket, tiet og jeg har bandet, de får det nok lært inden weekenden er omme.Vi sluttede kl. 16 og jeg gik en tur med Haldur, da oprydningen var overstået.
Drivhuset blev tjekket og haven vendt. Det er faktisk meget lidt der sker, når man sådan er der dagligt, men det er ok, ting tager tid, også det der gror. Meeeen det kunne nu godt gå lidt hurtigere, med det jeg har sået.

Der dufter af den dejligste kyllingsteg, med råstegte kartofler. Denne dag har kyllingen fået en appelsin, krydderurter fra haven og hvidløg proppet i sin mave. Det bliver sikker ok. 

4 kommentarer:

 1. Når engang jeg får god tid, vil jeg også lære at flette pil...

  SvarSlet
 2. God ide, der rigtig meget ro i det at flette. Det kræver fordybelse, hvilket er en god ting, i en verden hvor alt går meget stærkt. Men der er jo også ro i det at strikke.

  SvarSlet
 3. Tid har jeg masser af, også lyst, men meget lidt plads til at flette.
  Lyder som en god ide med appelsin til kyllingen.

  SvarSlet
 4. Annette. Ja det kræver at man har et sted at sidde med pilen og rodet. Kylling med appelsin, ja dte er helt godt.Der kunne godt have været en appelsin/ingefær/fløde sovs til, det blev ikke igår. Gad ikke så meget mere,så Toke og Eva lavede råstegte kartofler og salat.

  SvarSlet