søndag den 9. maj 2010

Er dette en kost.

Hvor Fanden er min kost, den plejer at være et eller andet sted i værkstedet. Jeg ledte og ledte, faktisk var jeg også nødsaget til at tænke. Hvor havde jeg haft den sidst, jeg mente det var lige for et par dage siden. Hhmmm.... nå men over i kim' værksted, der skulle også stå en. Umiddelbart så jeg den ikke, men så var det at den faktisk ikke var til at overs. Den har nemlig fået malet sit kosteskaft stribet, nyt kostehoved er monteret, nogle har finere forhold end andre. Nå ja sådan har det vel altid været. Der stod forskellige haveredskaber foran den så jeg kunne sådan lige snuppe den lidt under ud. Men hov, den gik ikke.

Ja i ser vel hvad Kim nu har lavet. Han har gemt alle andre koste på matriklen, sat sin egen fast med kæde og hængelåse, glædet sig som et lille barn til at jeg skulle komme over for at hugge hans kost. Han skreg af grin, da jeg gik på den.

Sådan er det sommetider her i huset. Dåsen med Matadormix, som han havde købt i Tyskland, har stået på hans våbenskab, så kunne man lige tage et par stykker eller mere derfra. Tokes dør ind til hans værelse er lige ved siden af dette skab. Så der er dykket godt i bøtten. Kim limede så låget fast i kanten og glædede sig igen vildt, til at Toke skulle have fingre i slikdåsen. Det gik som forventet. Meeennnn nu er knægten jo født og opvokset med den her mærkelige far. Så han blev faktisk ikke så overrasket, nok mere en konstatering af at nu leger han igen den gamle. Det gør han faktisk rigtig meget.  Toke har spist resten af slikket, herregud skulle lidt lim afholde en fra at komme til sagerne.

7 kommentarer:

 1. hi hi :-) god værkstedshumor :-D

  SvarSlet
 2. Hahaha...god humor og nej hvor ville jeg gerne have set dit ansigt da kosten sad fast :-))

  SvarSlet
 3. hej Anne !

  jeg kan se det kræver snilde og kreativitet at bo hos jer...mon ikke der på et tidspunkt, når der er ro på igen...kan udtænkes lidt gengældelse...det ville jeg synes var sjovt..haha!

  SvarSlet
 4. Anita, jo du kan tro der gøres gengæld. Sådan har det altid været. Jeg er ærgelig over, at jeg ikke bare savede kosteskaftet over.

  SvarSlet
 5. Ha-ha, Anne
  .....han har rigtigt kostet med dig!
  Lad os høre om, hvad du så finder på af sjov næste gang.
  Lene

  SvarSlet
 6. Ha-ha, det minder mig om dengang min far gemte pålægschokoladen, nærmest et nyt sted hver dag. Jeg fandt den dog som regel altid.

  Flot kost.

  SvarSlet
 7. Ja, ja Toke kan vel nok udtænke en gengældelses aktion mob ikke...det gamle trick med at sy ærmerne sammen på jakken er altid et hit...Tror måske jeg vil bruge det der med kosten og kæden, min forsvinder altid på mærkelig vis ind i Jans værksted...

  SvarSlet