lørdag den 8. maj 2010

Landrover uden underkrop.

Det var så vores tur, til at samle Landrover folkene fra Fyns afdelingen. Det er nu ikke fordi man sådan står for tur, men hvis nogle har en ide til et eller andet som andre evt. ville være interesseret i at deltage i, ja så arrangerer man det. Håber at der er tilslutning og så er der Landrovere på græsplænen.


Vi havde inviteret til Flet og Splejs, altså tovværk, knuder og knob. Der var også mulighed for at fiske oppe i søen, hvor der lige fornyligt er  blevet sat ørreder ud. 

 

Disse to unge mænd fiskede ivrigt og var begge heldige at få bid, jeg tror på spinder. De er forøvrigt i gang med at samle og sætte en gammel Landrover i stand, som de har tænkt sig at kører Europa tyndt i. Der er et stykke vej endnu, men de satser på at være færdige til sommer. Et projekt jeg syntes lyder rigtig fornuftigt. I rummet bag ved dem, blev der diskuteret tov og reb, knob og knuder. Der var fuld aktivitet og de fleste har nok lært noget nyt.

På et tidspunkt hvor Toke var med Kim ude til et eller andet arrangement, i LR forbindelse, havde han bemærket, at dem der kører LR er små halvtykke mænd med gråt skæg. Dette er nok ikke helt dårligt observeret, jeg syntes at jeg ser noget der trækker i den retning. I mit værksted sad der et par kvinder og to børn. Det var ikke fordi der blev lavet så meget , Karin fik flettet en flaskeholder. Altså flet omkring en flaske, den blev fin. Eli sad på sidelinjen og gav kvalificeret vejledning. Kurveflasken vil være sød at have hængende i køkkenet, evt. med kryddereddike.
 

Som det vil fremgå af det øverste og det nederste billede, er der ikke en eneste motorhjelm åben, endsige en eneste underkrop som stikker ud under en af bilerne. Det er nok første gang jeg har oplevet det, mærkeligt hvis de alle lige skulle fungerer i dag, det kan jeg næsten ikke tro. På den anden side, så har de jo nu lært at splejse træktov. Skulle det gå helt galt, ja så kan de jo morer sig med at trække hinanden, når en af dem går død. Læg mærke til formuleringen, når en af dem går død, tro mig det sker helt 100. Det er sådanset bare det de venter på, for så er det jo at vi skal have motorhjelmen op, ind under og så måske hvis de er rigtig heldige bliver der brug for den stor lift. YES hvor heldig kan man da være.
På billedet her under ser i en lift. Der er sikkert ikke plads i bilen til den. Intet problem, man tager to stykker lægte, saver af i passende længde og borer et par skruer ind i bilen , liftbeslaget skrues her på og vupti, så er der fastmonteret en lift. Hvad er lige problemet med for lidt plads. Det er ikke mange mennesker som eks. vis kører Audi eller noget andet pænt og blankt, som laver den slags monteringer. Jo det er et helt særligt folkefærd disse LR kørere. 
 


3 kommentarer:

 1. Hm, ja halvtykke mænd med skæg er nu heller ikke det værste at blive udsat for...ser ud til at være et spændende folkefærd de LR-folk...

  SvarSlet
 2. Hov hov, nogen af os har problemer med stofskiftet og er aldrig nået længere end til de 70 kg ;-)

  Men for at have plads til barnevogn, ekstra diesel, reservedele osv, så er liften nødt til at hænge agter. Gør den også lidt hurtigere at få fat på.

  SvarSlet
 3. Kenneth K. Nej og grå skæget er du heller ikke. Egentlig hører du vel til i ungdomsafdelingen. Giv tid, mave skal der nok komme.

  SvarSlet