mandag den 10. maj 2010

Jeg fandt Viagra i haven.

Jeg havde helt glemt den. Det var vel sidste år, jeg fik set stykke med hjem oppe  fra Ellen. I lang til stod en i en potte, men så tænkte jeg at den måtte ud og have mere plads. Nu står den der så fin og frodig. Struttende af energi. Det er vel også det dens rod er fuld af, kan jeg forstå.
Ellen laver snaps af den, altså roden. Jeg mener at hun faktisk har en større produktion i gang. Som jeg sådan lige overfladisk har læst mig til, så skulle den være god for alt i denne verden. Hvilken ikke er så lidt, verdens størrelse taget i betragtning. Jeg vil nu værne om den, dels fordi jeg syntes den er smuk, men også fordi jeg har fået den af Ellen. Det med virkningen kender jeg ikke noget til, er der mon nogle af jer læsere der har kendskab til dens egenskaber. Rosenrod er dens navn.

7 kommentarer:

 1. Hold da op Anne, så er det jo nærmest guld du har groende der :-))

  SvarSlet
 2. Jep..Jeg har så sandelig også store planer, Annette. Sidder faktisk og overvejer hvor jeg i det hele taget skal starte. JO..Jo

  SvarSlet
 3. Uhadada, den må du passe godt på den plante, man kan aldrig vide hvornår man får brug for den...og smuk er den også!

  SvarSlet
 4. Hvor er det hyggeligt at læse om jeres hverdag og hvordan I går og smådriller hinanden ☺.
  Nu er jeg opvokset i et hjem, hvor al dårligdom blev bekæmpet med kamferdråber og Metholatum, så jeg er meget interesseret i denne Rosenrod, det er jo aldrig nogen skade til at udvide apoteket lidt ☺.

  SvarSlet
 5. Annette. Jeg kender faktisk ikke så meget til planten. Mentolatum ER godt for alt. Den er det ultimative helbredelses middel her i huset.Ørepineplanten er også god. Geranium, også kaldet fiseplanten. Der er så meget derude som kan bruges til småtterier. Prøv at søg den på nettet. der er en del om dens egenskaber. I Norge drikkes den.

  SvarSlet
 6. Anne, du får lige en kommentar til ☺
  Efter hvad jeg nu har læst mig frem til, så er det intet mindre end en mirakelplante, du har i din have. Tak fordi du gjorde os (mig) opmærksom på dens eksistens.
  Jeg købte engang tilbage i 90´erne bogen "Det gamle Husapoteket" og selv om mine omgivelser af og til holder lidt sjov med mine "heksekunster", så holder jeg på, at det er ingen skade at frekventere naturens apotek, før man begynder på den kemiske del.

  SvarSlet