lørdag den 1. maj 2010

Sol for fulde gardiner..

God morgen, kan i så se at komme op. Det er det mest fantastiske vejr. Blå himmel, sol for fulde gardiner ( om end vi ingen har ) Hare, blishøns, hejre, fasaner og alle de andre fugle som kvidrer for fuld styrke. Gå nu ikke glip af denne skønne morgen.
Kim har lige sendt en SMS, han er lige gået i seng, i Tyskland, et sted ( jeg ved ikke helt hvor, det gør han sikker heller ikke selv) Vildsvine jagten gav ikke noget denne gang. Skidt pyt, de har haft det hyggeligt og været vågen i et par nætter og sovet om dagen. Et par billeder har han sendt hjem, så skal jeg gætte hvad det er, hvilken funktion det har o.s.v. Det ene af dem var der vel ikke den store tvivl om. Det andet måtte jeg godt nok tænke en del over og have lidt vejledning til at fatte. Hvad er det mon ?

Jeg vil glæde mig til at komme ud i eftermiddag, når kurset er slut. Lidt mælkebøtte slåning ville være godt, oven på en kursus weekend. Da jeg gik tur i haven i går aftes, kunne jeg faktisk konstaterer at en af mine absolut yndlingsblomster, sådan set har indtaget det meste af det som skulle forestille en græsplæne. Måske det skal slås inden de smider frø, eller også skal de have lov til at blive flere. Den tænker jeg lige over. Men vi har dem over alt på markerne også, så der skal såmænd nok blive gult. Dermed mad nok til Tordenskjold, som tilsyneladende stortrives i drivhuset, hvor den huserer totalt. 

Nyd endelig denne smukke dag.


4 kommentarer:

 1. Jeg håber ikke det er en gættekonkurrence ang. de billeder for jeg er da fuldstændigt blank!!!

  Ja, en utroligt smuk blå og lys dag, men for søren da, hvor er det stadig koldt udenfor.
  Min morgenkaffe og avisen er indtaget på terassen, godt pakket ind i både trøje og tæppe.

  Ha' en dejlig søndag

  SvarSlet
 2. Jo..jo Annette, det gælder tingene på billederne.
  Ja det er koldt endnu, der skal være læ og sol på. Men alene lyset, vidunderligt. Glædelig søndag aften.

  SvarSlet
 3. Altså jeg har ingen anelse om hvad det er der er på billederne, det øverste ser ud til at have en funktion, men hvilken ved jeg ikke. Jeg har kæmpet med mælkebøtterne i dag, for jeg har bestemt, at de skulle hives op af græsplænen/mælkebøttemarken/mostæppet i år...

  SvarSlet
 4. Jeg håber at du løfter sløret for hvad billederne skal forestille, for jeg er lost ☺. Kan den øverste mon bruges som fuglehus?

  SvarSlet