lørdag den 1. maj 2010

Skovfund og kursister

En lørdag i selskab med 7 kursister, som hovedsagelig er novicer ud i fletteriet. Der er et par stykker som har flettet lidt før, men det er for rigtig mange ikke noget, de får gjort så meget ved når først læreren er gået og de selv skal lægge pil i blød og af se tid og rum til at flette i. Derfor så dejligt, at komme på kursus, hvor man har tid til at falde ind i sig selv og koncentrerer sig om sin kurv. Det kræver faktisk at du er i stand til at finde ro i dig selv, hvis man skal flette. Ja det gør det meste jo, hvis det skal være i orden det der laves.


Det er for mig mange timer at være inde. Selvfølgelig kommer jeg ud, når vi skal finde den rette pil til fletværket, men det er ikke det samme som en tur ned i Ove's skov samt haven og marken rundt.
Jeg finder altid lige et eller andet på min vej, i Ove's skov. Der står faktisk en fin skulptur, inde imellem træerne. Helt sikkert inspireret af råvildtet som holder til dernede. Hans gamle intermistiske savbuk, er også helt fin. Ove har gået og leget med det der var, fået noget ud af det og været yderst tilfreds med tilværelsen. Nok mest på sine gamle dage,der er ikke tvivl om at det er fattige kår, han har levet under i sit gamle barndomshjem.

Det er ikke så let at se det, men opsatsen er monteret med et stykke ståltråd som er bundet ned om hagen på rådyret. Lidt som var det en kyse. Herlig detalje.

 


 Savbuk af 4 stk. galvaniseret rør og et gammelt stykke træ.

3 kommentarer:

 1. sikke nogle skønne billeder fra skoven, så enkelt
  stine:)

  SvarSlet
 2. Tak Stine, ja der er forskellige finurligheder rund i skoven. helt enkelt ting, som den gamle mand bare har stillet fra sig, eller bevidst hængt op i et træ, f.eks.

  SvarSlet
 3. Jamen den er da herlig skulpturen med rådyret...og fint, at den står i skoven, hvor den hører hjemme...

  SvarSlet