torsdag den 27. maj 2010

Sommer på Samsø.


Så er der styr på sommerens højskole kurser. Det bliver i uge 25 og 26 på Samsø Højskole. Den første uge er i forhold til den gængse ferieperiode lidt tidligt. Der er faktisk en del mennesker som har gjort mig opmærksom på, at de slet ikke har ferie på det tidspunkt. Men..men jeg er sikker på at de som er tilmeldt, er fuldt tilfreds, så er der lidt mere tid til dem. Så har du lyst til at flette. Hvad enten du er øvet eller begynder, så kom bare an. Det plejer at være meget hyggeligt og der kommer altid fine kurve ud af ugens arbejde. Prøv evt. at gå ind på www.samsohojskole.dk  her vil du finde mere om Højskolen og hvad der sker der i sommer og hele året. Billedet jeg har brugt her på siden er fra Højskolens hjemmeside.

Uge 27 bliver hjemme "Højskole" jeg har en aftale med tidligere kursister, som igennem en del år er kommet på Brenderup Højskole. Der holdes der i år familiehøjskole, så der er ikke som tidligere, de sædvanlige sommerkurser. Her på Bolmerodet skal de så ligge i telthøjskole, det bliver helt sikkert hyggeligt. Massere af pil og frisk pil som kan afbarkes, så der kan laves noget af barken også.  Hvis jeg kender dem ret vil der blive flettet igennem.

1 kommentar:

  1. Hej Anne
    Jeg har aldrig været på højskole, men som jeg bliver ældre og lever langt fra Danmark, bliver tanken om et højskoleophold mere og mere eventyragtigt og dejligt. Gad godt være med!
    Lene

    SvarSlet