fredag den 28. maj 2010

Stille efter storm.

Efter endt arbejdsdag, en 7-14 vagt, lagde jeg mig lige lidt ud under sejlet på terrassen. Her skulle der hviles, bare en timestid. Dagen har budt på højt støjniveau, da en af vores beboerere, har det rigtig psykisk dårligt. Det er meget anstrængende at hører på, når vi ikke kan gøre noget ved det. Når verden er et helt andet sted end der hvor vi står, tilsyneladende indeholder hændelser som vi kun kan gisne om, men kun kan forsøge med kontakt, at lindre tilstanden. PUH.. det trætter.
Efter meget kort tid på terrassen begyndte det at storme helt vildt, regnen stod ned i stænger og der var torden og lynild over himmelen. Jeg måtte ud i det forrygende vejr og prøve at redde/rebe sejlet, lukke vinduer og dør i drivhuset og eller redde mig selv indendøre. Det lykkedes alt sammen og nu er der stille, solen er på vej tilbage og det må da ende med en tur der ud lidt senere. Men nu skal der lidt mad på bordet, proppen op af en flaske vin. Jeg har fri lige til kl. 7 imorgen tidlig.

2 kommentarer:

  1. Jeg håber din beboer har fået det bedre idag, for flere af den slags arbejdsdage lige i rap trækker altså tænder ud!!!

    Ha' en dejlig weekend, det af den du har fri til dit eget :-))

    SvarSlet
  2. Ja det blev så lige en dag nogenlunde som i går.Der har været temmelig meget støj.Nu er det ud i haven, jeg har købt et par nye planter og glæder mig til afslapning med planteriet. Selv god weekend Annette.

    SvarSlet