onsdag den 19. maj 2010

Det tabte skæg

.


Tiden sig nærmer endnu en gang. Det er som regel, den årlige tilbagevendende begivenhed. Selv har jeg som sådan, ikke så meget med det at gøre. Bortset fra at jeg skal udfører jobbet, når tiden er inde. Det drejer sig om at Kim arbejder med skoletrætte drenge i 14-17 års alderen. De er ikke altid enormt interesserede,i det der skal laves af praktisk/bogligt arbejde. Til gengæld er de top motiverede, når det drejer sig om at vinde skægget. Kim er faktisk ganske habil til Pool, skak, backgammon, bordtennis og spil i det hele taget.
Kim spiller så imod alle dem som gider være med, der laves turneringer og holdes regnskab med hvem der har sejret, i hvad og hvornår.

Det er spil som strækker sig over et længere tidsrum. Gevinsten til den der vinder, altså en af drengene, er skægget. Det skal simpelthen barberes af. Det må gerne være stub skæg, der står tilbage. Der er kun ganske få spil igen, men det står nok ikke til at redde. Det er nu ikke den store katastrofe, det kommer ret hurtigt igen, og har da også været klippet adskillige gange siden, han sidste tabte skægget.

3 kommentarer:

 1. Og så kan de unge rigtig gå og "grine i skægget" efterfølgende...

  SvarSlet
 2. Hahahaha, sikke en morsom skik. Jeg er sikker på at drengene synes det er hylende grinagtigt.
  Hils Kim, det er sgu godt gået :-))

  SvarSlet
 3. Ja de syntes det er meget fedt, at de sådan kan bestemme over skæget. Så jo de morer sig nok i selv samme.

  SvarSlet