tirsdag den 18. maj 2010

Håndværker Gud med indbygget alter.


Måske kommer det som en overraskelse for nogle af jer, måske har i aldrig mødt sådan en. Faktisk har i måske slet ikke tænkt over, at der findes en sådan Gud. De fleste er vel også mest tilbøjelige til, at holde sig til den Gud, de nu er døbt til at have. Men her i huset har vi, som nogle af jer sikkert har bemærket, håndværkere som er ved at lægge nyt tag. De er som alle andre håndværkere, de lykkelige ejere af en DeWalt/ sort/gul. Den tændes når de kommer ved 7 tiden og kører så til kl. er ca. 17-18 stykker om eftermiddagen. Den er kørende uanset, om de er i nærheden eller om de sidder inde i bilen og spiser frokost. Lige her til morgen er den dog indstillet imellem to programmer, og lyder nærmest som en ventil, der er rigtig dårlig. Dog med spredte ord ind imellem. Nu ligger de jo også helt oppe på tagryggen, jeg kan da godt forstå hvis de ikke lige gider kravle ned igen, for at stille skarpt.
Jeg gik i haven det meste af dagen igår og var dermed tvangsindlagt til at hører denne konstant "messende" radio. Selv hører jeg ind under kategorien der aldrig har noget kørende, hvis ikke jeg lytter efter hvad der bliver sagt/spillet. Jeg kan ikke fordrage baggrundsstøj. Så kunne jeg selvfølgelig bare høre efter hvad der blev sagt/spillet, vil i nu sige, men sådan er det ikke her hos mig. Jeg gider ikke hører hvad som helst, gider ikke bare underholdes, hvis ikke det er selvvalgt underholdning. Jeg tror nu heller ikke at håndværkerne hører ret meget af det som kommer ud af højtalerne, det er der bare. Den yngste af mændene derude talte i telefon i lang tid, med maskinen kørende lige ved siden af.Ja jeg ville jo ha' kvalt kassen. 
Så jeg vil fortsætte udendørs, nu fortsat med underholdning. Det vil efter alt at dømme varer et par uger endnu.Tænk hvis alle andre troende var lige så trofaste over for deres Gud, så var der godt nok nogle præster rundt omkring der var glade. 

4 kommentarer:

 1. Ja sådan en "gud" kender jeg godt :-)) Også hånværkeres troskab mod denne "gud"...Det kan være anstrengende, men skift evt kanal til noget du kan holde ud at høre på. De opdager det sikkert ikke ;-))

  Ha en dejlig dag...

  SvarSlet
 2. Jeg kender også selv sådan en Gud...jeg er nemlig selv slem til bare have radioen kørende, men prøver at slukke når jeg alligevel ikke hører hvad der er i kassen...

  SvarSlet
 3. Anne, hvor er det godt at læse, at jeg ikke er alene om min irritation over og had til baggrundsstøj.
  Radio/musik er fint, hvis man er indstillet på at lytte. Men det er ikke fint, at der altid skal være den evindelige larm fra Gud, som ingen lytter til.
  Hvis der er håndværkere her i kvarteret, kan vi være helt sikre på, at vi er tvangsindlagte til en koncert med den musik der er in lige pt. samt selvfølgelig diverse hyl og effekter og endelig en over-overfrisk disjokey, der kommenterer og hvor er jeg dog led og ked af det.
  Min mand er en af dem, der holder af baggrundsstøjen fra Gud og han starter gerne støjmaskinen i samme øjeblik, han kommer hjem eller i weekenden når han står op, hvis ikke lige jeg når at få sagt Åh, nej....

  Jeg plejer altid at sige, at hollænderne er bange for stilhed, siden de altid skal have støj omkring sig, men jeg ser ud af dit indlæg at det ikke kun er hollændere, der har det sådan.

  En meget stor tak for dit indlæg om brede hofter, hvor blev jeg glad for at læse det og jeg synes dig billede er ganske vidunderligt ☺.
  Godt at havebænken stadig stod og ventede på dig.

  SvarSlet
 4. Hej Anne
  Canadierne elsker også baggrundsstøj. Her i huset har vi (min mnd) altid radio - eller faktisk oftest, fjernsynet kørende. De dage hvor han ikke er hjemme "glemmer" jeg ofte at tænde for selv nyhederne.
  Lene

  SvarSlet