tirsdag den 22. juni 2010

Der flettes r.... ud af sommerbuksen.

De er bare så flittige mine kursister. Så jeg holdes igang den hele dag. Der er nu ved at være lagt kanter og lavet hanke på de første kurve. De er blevet flotte. Der køres fortsat på, der er dømt flet en del af aftenen med.Jeg holder fyraften, nu må jeg en tur ud til vandet. Jeg havde et lille forhindringsløb ved middagstid, jeg skulle til Ballen, hvor det lokale byggecenter ligger. Jeg var lige svinget ud på vejen, da jeg syntes at det lød og føltes mærkeligt, at kører i Berlingoen. Den var selvfølgelig punkteret på det ene baghjul. Heldigvis var jeg på det tidspunkt, ganske hurtigt tænkende. Jeg ringede fluks til Falck og der kom ca. 20 min. senere, en venlig mand som skiftede hjulet, jeg kunne komme af sted og nåede også tilbage inden undervisningen skulle starte efter middagspausen.
Nu er pilen under vand og jeg håber det bliver ok, til den kommende uge.


7 kommentarer:

 1. ser godt ud - bare det var mig. Selv om jeg dog gerne vil beholde r... i sommerbuksen ;-)

  SvarSlet
 2. Hvad sker der med "firkanter" på billede 2 fra toppen ? Det ser rigtigt lækkert ud :-))

  Heldigt du ikke skulle vente alt for længe på Falck....Det kan ellers være en langsom død at stå der med et fladt hjul (af samme grund har jeg lært selv at skifte sådan eet) :-))

  Fortsat godt kursus....:-))

  SvarSlet
 3. Jo Annette, jeg kan såmænd også skifte hjul. Men med stress og træthed og et abonnement, ja så benyttede jeg mig af at jeg har et abonnement hos FALCK.
  Firkanterne er cykelslanger, der er trukket ned over pilen.Jeg har selv brugt cykelslanger i mine kurve i gennem snart mange år. Det giver en sjov effekt. Tak.

  SvarSlet
 4. Pyha, jeg var lige ved at tro det var Berlingoens slanger der var brugt i fletteøjemed!

  SvarSlet
 5. Superflot - arbejdet på billede nummer to ser rigtigt dejligt ud.
  Lene

  SvarSlet
 6. Nej , nej Kirsten, slanger til fletværk og tasker er helt klart et produkt af andres uheld. Cykelhandleren samler sækkevis til mig. De er ganske gratis.
  Lene, ja det er jo lidt sjovt at kombinerer materialerne. Kursisten som har flettet tasken her, var meget skaptisk inden hun kastede sig ud i fletteriet.

  SvarSlet
 7. det ser ret godt ud og jeg er vild med kombinationen med cykelslanger....synes også det er et ret lækkert materiale.....kurven ser ret proff ud....hvor skønt med 20 min. ventetid...vi har prøvet at køre i et hul på en parkeringplads ved en skov og måtte vente to timer og havde en lille hundehvalp ( Birka) med som var supertørstig og som skulle holdes øje med hele tiden for hun ville gnave og spise alt hun kom i nærheden af og hun kunne slet ikke ligge stille ...pyhh!...så to timer føltes som lang tid....
  men det var da som timet at du kunne nå tilbage lige til tiden....
  held og lykke med resten af kurset....og en tur til vandet...åh, hvor det lige lyder dejligt forfriskende....

  SvarSlet