fredag den 4. juni 2010

Det går stærkt.

 
Det er da helt utroligt, hvad der når at ske ude i havens få bede, bare jeg er væk et par dage. Det forandre sig fra dag til dag. Pæonen, den meget røde, er sprunget ud, min bedste storkenæb lige så. Lupinerne oppe langs skurvognen er godt på vej. Kamæleonbusken har skiftet farve på bladene. Akelejerne som står hvor de står, er i fuldt flor. De hvide vidunderligt duftende syrener er i fuld spring. Det der overlevede, at træet med klematis var væltet i vinter, er nu fuldstændig dækket af blomster i den sødeste lyserøde farve. Den er så almindelig og så gavmild, med sit vældige blomsterflor hvert år.
Krydderurterne er nu kommet tæt på terrasse døren igen, så jeg bedre kan klippe af dem. Det er dejligt at stilladset er delvis fjernet. Nu er der kun få dage til, at de er helt færdige med det nye tag.


4 kommentarer:

 1. Anne, som du, nyder jeg hver eneste smukke skabning i haven (og naturen udenfor også) med en følelsesmæssig blanding af genkendelsens glæde og undren over hvor smukt det dog er.

  SvarSlet
 2. Sikke dejlige billeder fra din have - ja, det er en skøn årstid. Man får lyst at gå rundt og fotografere alt det, der sker i naturen hver dag.
  God weekend til dig!

  SvarSlet
 3. Anne, tak for skønne, skønne billeder fra haven. I mangel på have købte jeg i morges pæoner. Jeg kan slet ikke dy mig, for at rende frem og tilbage for at kigge, for knopperne springer mere og mere ud ☺

  SvarSlet
 4. Ja, det er som om det hele har fået turbo på...

  SvarSlet