søndag den 27. juni 2010

Er dette........
en rejse hat. Ja den er ikke køn, men den virker. Alternativet var heller ikke for køn. Jeg fik den lyserøde af en af mine søde kursister.


 

Jeg har aldrig haft hat på om sommeren, det har ikke været nødvendigt. Efter helbreds endringer er det nu nødvendigt at holde sig i skyggen.

7 kommentarer:

 1. Jeg ved, hvad jeg ville vælge :-) ...og lad mig sige, det er ikke den nederste :-*)

  SvarSlet
 2. Du godeste, hvor er den sjov, den øverste. Sådan en indretning har jeg aldrig set tidligere. For søren, hvor er den dog praktisk.

  SvarSlet
 3. hej Anne !

  Hvor er det bare nogle søde kursister du har....det var da en dejlig omsorg at få.....og hver hat til sin tid....den er da dejlig praktisk og nem at have i tasken den lyserøde og nem lige at tage på derhjemme....
  Men jeg er da lidt imponeret over den øverste folde-ud hat...wauw ! og der er da noget retro-rejse-kolonitids-Karen Blixen-eller-ud-at-rejse-på-kameler over den øverste...og ren æstetisk tager den bare kegler....stoffet er skønt og konstruktionen vidunderlig opfindsom....
  Jeg bruger heller ikke normalt kasket eller hat...men ind imellem i varmen er det nødvendigt og rart, hvis jeg sidder og læser....og så tager jeg bare hvad jeg har...og det er for tiden en hvid kasket, lidt for stor men brugbar...men den får nok ikke lov til at komme med en tur til byen..sådan er der så meget....men jeg er vild med den øverste, simpelthen....ret unik hat....en rigtig show-off faktisk....

  SvarSlet
 4. Yes, jeg har været på stranden i dag, med den gule hat og strikketøj, badedragt og håndklæde. Dejligt og hatten er suveræn. Jeg har købt den i en forretning i Ballen til sølle 75 kr. Den sidder rigtig godt og skygger lige hvor den skal. Jeg kommer til at bo i den.
  God sommer dag til jer.

  SvarSlet
 5. Den hat (folde-ud-udgaven) er da bare helt vidunderlig. Et eller andet har ændret sig, så jeg nu også har det bedst, når jeg har en solhat på, når jeg er ude i solen med 30 grader+ - og jeg ville helt bestemt investere i den også.
  Lene

  SvarSlet
 6. Ja, den lyserøde er måske mere sjælden end køn, den anden er til gengæld sjov!

  SvarSlet
 7. hehehe, ja jeg kunne så godt bruge den gule for tiden. Ikke som hat, men som vifte :-))

  Ha et fortsat godt Samsøophold :-))

  SvarSlet