søndag den 20. juni 2010

Hvad man dog kan nå på et døgn.

 For at det ligesom skal passe til de sidste måneders renden sygehuset på dørene, endte Kim og jeg på afd. A6 kl. 04 i nat. Kim vågnede ved 01.30 tiden med meget voldsomme mavesmerter, de kendes men er meget sjældne. Det fortsatte de følgende timer, vagtlæge blev tilkaldt, men kom ikke så hurtigt, som vi kunne ønske. Der var simpelthen udsigt til flere timers venten, på at få noget smertestillende, som kan noget.  Ved 04 tiden besluttede lægevagten så at indlægge Kim. Hvilket var fint, komme ind og få taget nogle blodprøver, en læge som spørger ind til, hvad det evt. kan være. Ved 7.30 tiden kørte jeg så hjem til nordfyn. Vi var kommet i seng ved halv et tiden og havde kun lige fået lukket øjnene, da smerterne meldte sig. Nu skulle jeg lige hjem og sove lidt, pakke resten af mine ting, ikke mindst al pilen til flettekurserne. Jeg nåede at få 1,5 times søvn, så op og i sving. Heldigvis kom naboen, og tog sig af, at pakke traileren med al pilen. Det er rigeligt tungt, ikke mindst når man er død træt. Da jeg havde fået lavet min færge billet om, fra kl. 14.30 til kl. 17, drog jeg til Odense for at se til patienten. Han havde det godt, var rastløs og klar til at forlade slagmarken. Der havde ikke været stuegang og vi kendte ikke rigtig noget til, hvad der evt. skulle ske yderligere.Jeg var nød til at kører uden Kim kl. 13 da jeg skulle nå færgen i Hou kl. 17. Jeg ringede til min søster, som var villig til at kører til Odense, når Kim ringede for at blive hentet, hvilket vi regnede med at han skulle.Utroligt som tingene kan tage en helt anden vending, end man havde forestillet sig. Vi var til fødselsdag hos vores gode ven Niels om aftenen, det indebar noget rigtig lækker mad og god vin. Dejligt selskab og god og givende snak. Da jeg jo havde en del at gøre, inden jeg skulle sætte kursen mod Samsø, tog vi hjem i ordentlig tid. Og så Fu.... det hele bare sådan op. Jeg er ør i hovedet og tørner ind nu. Jeg må simpelthen se at få noget søvn. Der er intense dage forude.  


Billederne er Odense set fra altanen på 13 etage på OUH. Vejret viste sig fra sin pæne side og byen er da egentlig ganske grøn.

God nat...

3 kommentarer:

 1. Puuha da.....det læses ikke rart (for nogen af jer). Kan det være et galdestensanfald eller nyresten. Jeg har prøvet begge dele og vil til enhver tid vælge 10 fødsler på stribe i stedet for sådan nogle anfald.
  Jeg håber du har kunnet sove da du landende på Samsø så du nu er kursistklar.
  Rigtig god bedring til Kim.
  Knus

  SvarSlet
 2. Tak Annette. Ja det var en værre historie. Der er ikke nogen konklusion på hvad der forårsagede anfaldet. faktisk var der optræk i går igen. Det blev dog ikke så voldsomt.

  SvarSlet
 3. Sikke da noget juks...håber snart han er på benene igen og at du får dig noget søvn...ellers går det da vist galt!

  SvarSlet