tirsdag den 15. juni 2010

Fridag og sol.

I dag har det da heldigvis været smukt vejr. Træpæonen er sprunget ud.Jeg havde faktisk glemt at den var meleret i farven. Jeg syntes ikke at der er flere knopper, så der kommer nok kun den ene. Jeg har måske forstyrret den tidligere på foråret, da jeg gravede ukrudt op, jeg var nød til at tage den helt op af jorden for at få al senegræsset væk imellem dens rødder.  Nå, men der kommer flere til næste år, er jeg sikker på.
For nogle uger siden købte jeg er par Akelejefrøstjerne, jeg har været spændt på hvordan de ville se ud når der ellers kom blomst i. Det er der i den først plantede, nu.Fra søndag vil jeg skrive fra Samsø. Jeg holder kursus på sommerholdene på Samsø højskole. Det betyder nok, at der er en del af blomsterne som jeg ikke når at se i år, med mindre at det bliver bragende solskin, resten af denne uge. Det kan jeg jo håbe på. For valmuen er ved at være klar til udspringning, den er så flot og alt for meget, vildt rød og prangende. Det er sgu næsten for frækt. Men lige nu holder den sig skindet.

 

Der skal lukkes i drivhuset og naboen skal have en 30 års tingest, som nabokonen Rikke har lavet, stillet op lidt senere. Så Toke og jeg holder os lige oppe en times tid endnu. Der kommer helt sikkert også en hel stak skrot hos naboen i nattens løb, Torben ( nabo) fylder 30 år og der har været luskeri her omkring i aften af nogle af hans kammerater. Det kan ende helt galt. Jeg håber bare, at vi overhovedet kan komme forbi, når vi skal ud her nede fra det bageste af jordvejen.
3 kommentarer:

 1. Jeg VIL have en have at koble af i.....Hmmm, nå det hjælper nok ikke rigtigt at råbe...
  Lækre billeder og dejlig læsning, og jeg bli'r, som du nok kan se, en anelse misundelig :-))

  Ha en dejlig onsdag...........

  SvarSlet
 2. Hej Anne,
  Dejligt at høre fra dig igen - formoder at energien er tilbage. Akelejefrøstjernen kender jeg ikke, den ser spændende ud.
  Håber du fik en rolig aften, på trods den luskeri hos naboens.
  Lene

  SvarSlet
 3. Jo tak for ønske om god dag Annette. Jo de har tisyneladende været stille kammeraterne hos naboen. Energien er sådan lidt svingende, jeg har fået sænket min puls, det er ikke så godt. jeg skal nok op i højere gear. glædelig dag til jer.

  SvarSlet