onsdag den 9. juni 2010

Rørkommunikation og tagplader.


I går aftes da vi havde spist, skulle Kim og jeg liiiige have pillet taget af  den lille tilbygning, hvor jeg har mit kar til at lægge pil i blød i. Det tog ikke særlig lang tid, og der er heldigvis tørt nede under. Vejret var jo smukt og det var dejligt at sidde deroppe og kigge ned på det hele. Vi lagde en presenning over, som sådan liiige kunne dække. Det var så også kun liiige til øllet, da det har regnet siden kl. 3 i nat. Her til morgen har jeg været ude for at lægge en vandfast krydsfiner plade over, og yderligere en større presenning. Dobbelt arbejde og så i stangregn. Jeg skal da ikke hænge nogle ud her, meeennn det havde måske været smart at tage den presenning som håndværkerne har liggende her, som jo er til det samme. Den anden halvdel ( ingen navne her) af os, påpstod at den var kæmpe stor og alt for besværlig. Nu havde jeg selv lige flyttet den for to dage siden, og kunne af dens vægt skønne, at den ikke var særlig stor. Men havd fanden ved kvinder om presenninger, tja det behøver vi heller ikke diskuterer lige nu. Men jeg kunne tvært imod, konstaterer at det var noget hurtigere at lægge den på, end den lille, som er en noget tyndere kvalitet og derfor anderledes besværlig at håndterer.  Nå men det taler vi så ikke mere om.
Hvis det dog bare vil blive tørt vejr, så kommer blikkenslagerne i morgen og lægger skifer på dette lille tag også, tagrende monteres og så er den del færdig. Taget er blevet flot, og vi glæder os til at få kalket hele hytten. Det vil sige jeg glæder mig rigtig meget til det er overstået, for egentlig gider jeg ikke rigtig. Men NU tager jeg mig lige sammen og håber at vi får noget vejr, som gøre det værd at gå derude. Kalkning kræver jo heller ikke ligefrem fuld sol på.Nå, havde laver han nu, ham den skøre.Hallo, hallo er der nogle. Det kan da ikke passe, hvor kommer den lyd fra.Uf da, måske jeg hellere må se at komme væk her fra.


6 kommentarer:

 1. Hehe....Vidunderlig kommunikation i har haft der midt i plaskende regn.....:-))

  SvarSlet
 2. Tak for beretningen :-)
  Og måske prøves der på at være abo.... aii det kan jeg ikke lige stavet til, men måske prøves der på at være en, der kommer fra Australien og spiller på sådan en tingest :-)

  SvarSlet
 3. Anne ja muligvis, Kim spiller/laver lyd på så godt som det meste han kommer forbi. Vandkanden er også et yndet truthorn. Aboriginals ville nok betakke sig hvis de havde hørt lydene. Didjeridoo har jeg lige slået op. Navnet på det Australske instrument man blæser i.

  Annette det var heldigvis tørt da vi pillede taget ned. Først regn her tidligt i morges. Der er nu isoleret og jeg kan tage på arbejde.

  SvarSlet
 4. tak...det var lige de ord jeg manglede, aboriginals der spiller på didjeridoo :-)

  SvarSlet
 5. Ok...måske han vil være med i mit orkester, jeg trutter nemlig tit i en lyserød dukkekaffekande, dem under 3 år synes det er hylende morsomt, hvilket jeg også selv synes...

  SvarSlet
 6. Kim har fornøjet mange unger, til børnekomsammen. Sang og musik falder ofte i god jord, hos børn.

  SvarSlet