søndag den 11. juli 2010

Afslapning på Lyø.
Her sad vi så, Kim og jeg. Det meste af lørdagen tilbragte vi i vandkanten, på syd siden af Lyø. Temperaturen var høj og vi holdt i den grad fri. Der var dømt afslapning, det var tiltrængt. Vi er somme tider slemme til lige, at trække den lidt for langt. Der skal lige gøres lidt mere, end vi egentlig har ork til.

Vi har haft et par dejlige dage i det sydfynske ø hav. Lyø er meget idylisk, men  bærer som de fleste øer præg af, at der er en del af husene som er feriehuse. Man kan så tydeligt se på vinduer og det hele at der virker lidt dødt. Vi troede, at vi skulle ligge i det nye telt, på en natur plads, gerne primitiv til os. Der var også kun vand og toilet, og så lige en hel masse fastliggende campingvogne. Det er selvfølgelig godt nok, men vi vil helst bare være os selv. Fandens så egoistiske og asociasle vi er blevet.
Vi fandt dog denne dejlige strand, her var så godt som helt tomt og vi kunne smide kludene og bade og sidde med fødderne i vandet og læse og strikke. Det var helt fantastisk dejligt.Jeg ved ikke hvad disse blomster hedder, men de duftede noget så skønt, ren beruselse. Det er ikke strandkål, den kender jeg. Denne var højere og slankere. 


Inden vi skulle sejle fra Fåborg, blev der tid til en lille tur rundt i byen.  Fåborg er en meget gammel by og der er nogle meget søde huse, som der er passet godt på. I en af gårdene fandt jeg en keramiker Ulf Nielsen, han laver nogle meget flotte ting og maler nogle smukke billeder. Han er værd at besøge i galleriet/værkstedet.

Sejlturen til Lyø tager ca. 35 min. Det er fornuftigt at bestille plads til sin bil, hvis man vil have den med over  på øen. Der er en del sommer gæste og ikke at forglemme, så er der ølejr det meste af sommeren.
Jeg vil dog sige at man har mest ud af at cykle rundt på øen. Det må være det næste, vi skal have plads til på Land Roveren.


5 kommentarer:

 1. Uha...det ser dejligt ud :-))
  Weekenden har da også KUN været til afslapning. Alt andet ville være tortur :-))

  SvarSlet
 2. Det ser skønt ud det der...Godt at vide at der er andre der har det ligesom os...vi vil også gerne være os selv, men tror nu ikke det bunder i "asocial" og egoistisk adfærd!

  SvarSlet
 3. Nej...Kirsten, du har ret. Vi er faktisk meget sociale. Det der med at ligge i sit telt, og så også skulle forholde sig til, en hel masse helt fremmede, gider vi bare ikke. Omgangskreds har vi masser af, det kan såmænd knibe med at nå at se dem alle, som vi ellers gerne vil.

  SvarSlet
 4. Lyder til at havde været en fantastisk tur.
  Må være skøønt at ha' en mand der gider pusle om dig og landroveren, så I får gode oplevelser. Skriv noget mere om teltet. Jeg er lidt nysgerrig på modellen !!

  SvarSlet
 5. Hej Anne !

  ja det er dejligt at ligge i telt ude i naturen og særligt bliver jeg helt inspireret af billedet med udendørs stolene helt ude i vandkanten...det vil jeg helt klart prøve snarest muligt.....det må absolut være skønt at ligge og dase der i den varme vi har haft....jeg er sikker på at Orla og jeg snart skal på eftermiddag/aftentur ved en strand og så må jeg have det afprøvet.....det ser så svalende og afkølende ud...og så er der jo plads til en kold et-eller-andet i de der stole.....

  SvarSlet