lørdag den 24. juli 2010

Gåseskyer...

      Eftermiddagen og aftenen har været præget af en masse skyer. Nogle har været meget truende og andre enormt store og fluffy hvide. På min aftentur tog jeg nogle billeder af den meget forskellige himmel. Alt efter hvilken verdenshjørne jeg vendte mig efter, så det forskelligt ud.
Jeg var så heldig at de gæs, som går ude på en af naboens marker, kom flyvende lige her hen over. De er så flotte og har en fantastisk lyd. Hele deres sociale adfærd er jeg ret vild med. De er utrolig årvågne og reagerer på den mindste bevægelse, så man kan ikke komme tæt på dem.
 Desværre har jeg ikke et kamera med zoom, så det kan ikke blive bedre, end dette her. Jeg har i flere dage håbet at landmands naboen , som er død træt af gæssene, ville få den skræmt her over til os. Jeg ville syntes, det var dejligt at have dem gående her ude på marken, og små snakke hele tiden. Det skal lige siges, at vi ikke har afgrøder på markerne, som ikke må ædes af gæs eller vildt i det hele taget.
Jorden her omkring os er udelukkende til herlighed og leg.Uret siger 22.45, jeg er ved at blive ædt af myg, så jeg må simpelthen gå indendøre nu.

3 kommentarer:

 1. Det er dejlige billeder. Elsker himmelbilleder i det hele taget:)

  SvarSlet
 2. Ja det er utrolig som man tiltrækkes af himmel og have. Det er så omskifteligt. Vidunderligt.

  SvarSlet
 3. Hvor er det skønt at der findes nogen som jer, der kun har jorder til herlighed og fornøjelse.
  Og himmelbillederne er meget smukke og meget kendetegnende for vores lille land.
  Ha' en dejlig søndag :-))

  SvarSlet