søndag den 25. juli 2010

Haderslev havnefront, måske med pirater.Jeg havde lovet de to storvildt jægere, Kim og Kim at hente dem i Haderslev, når de kom tilbage fra Tyskland.
Det blev et afbræk i mit maleri, hvilket var helt ok. Da jeg nåede der ned havde jeg lige en halv time, den tilbragte jeg med at kigge på både og skure, som jeg har en forkærlighed for. Det var nu kun ganske få af de gamle  skure der stod tilbage, ellers er nyere opført. Jeg ved ikke om der nogensinde har været flere, men noget tyder på at der i Haderslev, som andre steder skal laves noget smart, som dermed forviser det gamle. Måske er der heller ikke længere, nogle som bruger skurene, i samme udstrækning som man gjorde tidligere.
Der var dog lige et par ruser, som hang til tørre, meget sjove i kontrast til Jysk Sengetøjslager, som lå lige på den anden side af vejen. Der var massere af både i havnen, nogle mere charmerende end andre.
Skibet her så rigtig hyggeligt ud, om end der måske kunne være tegn på pirater ombord.
Jeg havde faktisk sat næsen op efter, at Kim og jeg skulle grille på terrassen, men det regne faktisk lige nu. Vi får se, det er heller ikke spisetid lige nu.


3 kommentarer:

  1. Hva...regn, det kunne vi suleme godt bruge noget af her i det nordjyske...det er tørt som bare pokker...Jeg elske rogså gamle rønner, huse det er faldet sammen og skure...hvorfor ved jeg egentligt ikke, men forfald kan være utroligt smukt!

    SvarSlet
  2. Det jeg kalder æstetisk forfald, er meget malerisk og betagende.

    SvarSlet
  3. Tak for dejlige billeder og historier siden sidst, ikke mindst turen til Grimmerhus Keramik Museum, som jeg overhovedet ikke anede eksisterede. Det er bare så herligt, at man hele tiden får udvidet sin horisont via bloggen.

    SvarSlet