søndag den 18. juli 2010

Land Rover, nu med båd.


Så flytter båden til Sverige. Karin og Jeppe kom forbi i går aftes, for at hente båden som de har købt af Kims  far. Der har været lidt snak frem og tilbage, om hvordan den bedst kunne transporteres til Sverige, hvor den skal ligge. Den bedste og nok også den billigste løsning blev at lægge den på taget af deres Land Rover. Det var ikke vanskeligt at få den på taget, ej heller at få den surret fast til samme. Her fik Kim og Jeppe brugt nogle af de knob og knuder, som de havde lært på LR knobogknudebindingskurset, som vi afholdt her hos os tidligere på foråret.Desværre ses det ikke af det foto jeg fik taget , at det spil som sidder foran på LR, er fastgjort til et øje som sidder i spidsen af båden. For udenforstående, vil jeg lige gøre opmærksom på, at dette spil er en meget vigtig ting for de fleste mænd som kører LR. Så det der med at trække et tov igennem øjet, og så binde ned omkring kofangere det er ikke noget man gør i her. Som Jeppe sagde, så måtte han simpelthen bare have lov til at bruge spillet. Det så vældig sejt ud.
Karin så straks en mulighed i at sparer færgebilletten, på overfarten Helsingør/Helsingborg. Hun foreslog simpelthen, at de når de nåede Sundet, kunne vende " kajakken" og så sejle LR over. Hvis vi så havde monteret motoren som den skal, ja så var piskeriset jo lige klar til start. Jeg tror nu nok, at de lige overvejer  en gang mere, når de når så langt.
Det blev til et par meget hyggelige timer, afsluttende med aftenkaffe og meget snak, hvor vi kom vidt omkring. Dejlig aften, med ønske om en god tur til Karin og Jeppe. 

2 kommentarer:

  1. oplagt ide, det med at vende kajakken :-)

    SvarSlet
  2. Hahaha...altså hvis de anvender Karins forslag håber jeg minsandten at de tager et billede :-))

    SvarSlet